- Reaksiyon skoru
- 2,438
Biraz ingilizce varsa alışırsınkopyalayıp powershelli yönetici olarak çalıştırıp içine attım çalıştı şimdi. Çalıştı da napıcam ben bunun içinde yav

Biraz ingilizce varsa alışırsınkopyalayıp powershelli yönetici olarak çalıştırıp içine attım çalıştı şimdi. Çalıştı da napıcam ben bunun içinde yav
tweaks de standart ayarlar yeterli bana bir ara shorts olarak görmüştüm bu uygulamayı iyi denk geldi eyvallah hocamBiraz ingilizce varsa alışırsın![]()
Şu videolar belki yardımcı olabiliranladım hocam sağolun güzel bişeye benziyor az kurcalim ben bunu
Ben de kaspersky kullanıyorum hiçbir uyarı almadım.shut up10 açına kaspersky trojan uyarısı verdi..
shut up 10 varya ona tıklayınca sildi direkt valla diğer kısımlarda sorun olmadıBen de kaspersky kullanıyorum hiçbir uyarı almadım.
hocam kaspersky varken goodbyedpi çalışmıyor farklı bir yöntem varmı bildiğinizWinutil kullan. Gerekli ayar, temizlik, performans profili vs. çoğunu yaparsın.
![]()
Release Release 25.05.23 - The @Marterich release · ChrisTitusTech/winutil
Changes Refactor process termination for explorer.exe in tweaks.json @Marterich (#3375) Fix App references @Marterich (#3374) Fix: Window maximization behavior overlapping taskbar @itsNileshHere (...github.com
sağolun hocam ingilizcem sağolsun kurcaladım biraz da hallettimŞu videolar belki yardımcı olabilir
Buna bakın. Yanında kırmızı olanlara dokunmayın sadece.shut up 10 varya ona tıklayınca sildi direkt valla diğer kısımlarda sorun olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam kaspersky varken goodbyedpi çalışmıyor farklı bir yöntem varmı bildiğiniz