şuanki hali üzer mi?Keşke daha yüksek bı işlemci alsaydın 1080p de darboğaz yapabilir diye biliyorum monitörü de 2k alsan iyi olurmuş.
Üzmez ama bütçeniz olunca işlemciyi satıp daha yeni bir işlemci ve 2k monitör almanızı tavsiye ederim aldığınız monitörü de 2. ekran olarak kullanırsınız.şuanki hali üzer mi?
teşekkür ediyorum. işlemci olarak ne önerirsiniz peki bu sisteme? aklımda bulunsun diye soruyorum. ve ddr5 şuan çok gerekli bir şey mi? bu sistemin bile beni 4 5 sene rahat götürebileceğini düşünüyorum çünkü.Üzmez ama bütçeniz olunca işlemciyi satıp daha yeni bir işlemci ve 2k monitör almanızı tavsiye ederim aldığınız monitörü de 2. ekran olarak kullanırsınız.
param olunca çekicem bitane. sağ olasın <3buna 2k monitör gider monitorü değiş hocam. monitörü değişince teşekkürü edersin. iyi günler
DDR 5 çok gerekli değil işlemci olarak r7 5800x3D olabilir. Düz 5800x de olabilir.teşekkür ediyorum. işlemci olarak ne önerirsiniz peki bu sisteme? aklımda bulunsun diye soruyorum. ve ddr5 şuan çok gerekli bir şey mi? bu sistemin bile beni 4 5 sene rahat götürebileceğini düşünüyorum çünkü.
Bende aldım yarin sistemi kuracağım inşallah nasıl ekran kartı memnun musunuz?gozden kacmis.
GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
1 haftadır oynuyorum. güzel baya çoğu oyunda artık high ayarlara alabiliyorum. 1080p ekranda çok bi darboğaz hissetmedim. sana da hayırlı olsunBende aldım yarin sistemi kuracağım inşallah nasıl ekran kartı memnun musunuz?