V VorTex12 80+ Silver Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 3,700 En İyi Cevap 1 20 Mart 2021 #14 Oguzrtx yazmış: Regedit kayıtlarını bulup kms değerini bulup silmeniz gerekmekte Devamı için tıklayın... Nasıl yapacağız? Ben cmd den etkinleştirmiştim. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mart 2021 Oguzrtx yazmış: Technopatta bir arkadaş yapmış idi olmaz ise yapayım Devamı için tıklayın... Yaparsan iyi olur vallaha
Oguzrtx yazmış: Regedit kayıtlarını bulup kms değerini bulup silmeniz gerekmekte Devamı için tıklayın... Nasıl yapacağız? Ben cmd den etkinleştirmiştim. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mart 2021 Oguzrtx yazmış: Technopatta bir arkadaş yapmış idi olmaz ise yapayım Devamı için tıklayın... Yaparsan iyi olur vallaha
C Coochie Man 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 794 20 Mart 2021 #15 Oguzrtx yazmış: Technopatta bir arkadaş yapmış idi olmaz ise yapayım Devamı için tıklayın... Yapman gerçekten çok yararlı olur.
Oguzrtx yazmış: Technopatta bir arkadaş yapmış idi olmaz ise yapayım Devamı için tıklayın... Yapman gerçekten çok yararlı olur.
Sapphire Rx 5600 xt 80+ Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 186 20 Mart 2021 #16 Oguzrtx yazmış: Forumda herkes yapıyor dostum kms sunucularına bağlanma olayı regedit üzerinden silebiliyoruz Devamı için tıklayın... Rehber hazırlarsanız arkadaşlar için iyi olur bilgilendirme için teşekkürler.
Oguzrtx yazmış: Forumda herkes yapıyor dostum kms sunucularına bağlanma olayı regedit üzerinden silebiliyoruz Devamı için tıklayın... Rehber hazırlarsanız arkadaşlar için iyi olur bilgilendirme için teşekkürler.