Dostum sanırım böyle bir konu açtın ve insanlar sana yardım etti. Tekrar neden böyle bir konu açma isteği duydun? Ayrıca monitör de istemiştin önceki konunda.Arkadaşlar yeni bir PC topluyorum ilk amacım oyun +ilerde yayin bütçem 10.500
sizce
AMD mi kullanmalıyım kullanmalıysam AMD düzen kaç en düşük rtx 2060 istiyorum hangi markayı tercih etmeliyim
bide 16gb RAM yeterli olurmu
Reis yorum için tsk ama ryzen 7 mi kullanmalıyım varsa bildiğin bir siste link atarmisin rica etsem10k monitör dahil mi?
16gb RAM yeterli olacaktır.
AMD bir sistem toplayabilirsiniz.
2070 Super sistemi 8.5k toplayabiliyorsunuz yani beklentiniz çok daha fazla olabilir.
ryzen 7 serisinin stok fanları özel olduğu için 5 serisine göre biraz daha pahalı olabiliyor. Ryzen 5 3600x i de tercih edebilirsiniçin tsk ama ryzen 7 mi kullanmalıyım va
Amd de sıkıntı çekmem yaniSadece oyun oynayacaksan Intel ama render oyun yayın vs AMD dostum
Monitör dahil mi? Parça parça bir sistem oluşturubalirim sizin için.Reis yorum için tsk ama ryzen 7 mi kullanmalıyım varsa bildiğin bir siste link atarmisin rica etsem
Bildiğin bir pc varsa link atarmisib atarmisinryzen 7 serisinin stok fanları özel olduğu için 5 serisine göre biraz daha pahalı olabiliyor. Ryzen 5 3600x i de tercih edebilirsin)
Evet dahil olucak mon8tor için 1600 tl lik bir asus secmistimMonitör dahil mi? Parça parça bir sistem oluşturubalirim sizin için.
Kaç 11 olsun10k monitör dahil mi?
16gb RAM yeterli olacaktır.
AMD bir sistem toplayabilirsiniz.
2070 Super sistemi 8.5k toplayabiliyorsunuz yani beklentiniz çok daha fazla olabilir.
yok çekmezsin hatta bence daha ileriye dönük olurAMD de sıkıntı çekmem yani