Neler Yeni

Yeni pc windows açılmıyor imdat!

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Keloğlan 🆚sinek
O zaten Allah'ın emri almam aldırtmam da, şu an amacım durumu çözebilmek 1 ay olacak parçalar geleli hala açıp oyun oynayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

4.800
Valla şimdi 2 seçenek var 1. Seçenek Anakart ı iade etmeye uğraşmak veya yeni Anakart almak

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Kerem Eldes

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
Kim aratır colorful anakarttı sarıda ayrıca bozuk olduğunu inandığım anakartı satmaya içim el vermez :(

Güvenilir, bir sürü kart aldım sattım, yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor hep
hocam durum can sıkıcı olmuş konunuzla alakasız biliyorum ama söylemek istedim bende aynı sorunu kulaklık aldığımda yaşamıştım ucuz aradığım özellikler var diye havit marka kablosuz kulaklık almıştım oyun oynatmamıştı ses kalitesi rezaletti oradan ders çıkardım dişi biraz daha sıkıp üste para atıp bilinen dünyada herkes tarafından kullanılan marka tercih ettim anakart markalarından çok anlamam ama galiba aynı muhabbet benim senaryo ile :(

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Kerem Eldes
Ozaman 4800 lirayı çöpe atmış olursunuz
İade seçeneği çıkmıyor.... ağaçta yetişiyor çünkü para... amazondan, hawk chairdan, incehesaptan... hepsinden gol yedim bu pc yi alırken, hepsinin allah belasını versin

hocam durum can sıkıcı olmuş konunuzla alakasız biliyorum ama söylemek istedim bende aynı sorunu kulaklık aldığımda yaşamıştım ucuz aradığım özellikler var diye havit marka kablosuz kulaklık almıştım oyun oynatmamıştı ses kalitesi rezaletti oradan ders çıkardım dişi biraz daha sıkıp üste para atıp bilinen dünyada herkes tarafından kullanılan marka tercih ettim anakart markalarından çok anlamam ama galiba aynı muhabbet benim senaryo ile :(
Aynen öyle, ucuz etin yahnisi cidden şu dersi bi türlü alamadım... bilmeden sadece kağıt üstünde okuduğuyla tavsiye veren onlarca insana güvenip aldık... eşeklik bizde

Ekler

• Screenshot_20250305_214925_Chrome.jpg
    Screenshot_20250305_214925_Chrome.jpg
    385.1 KB · Hit: 18

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Keloğlan 🆚sinek
İade seçeneği çıkmıyor.... ağaçta yetişiyor çünkü para... amazondan, hawk chairdan, incehesaptan... hepsinden gol yedim bu pc yi alırken, hepsinin allah belasını versin
Hepside benim almadığım sitelerden 3 5 bin fazladan verseniz pişman olmazdın

Top Bottom