kelomerosan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 735
- İsim
- Kerem Eldes
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yani 2 saat uğraştım 4 saate işe uyanıcam ve gene olmadı... gpt olsrak kurdum rufustan gpt ye formatladım diski gene olmadı... hoca ben iade ediyorum anakartı dediğim gibi aynı usb den benzer m2 ssd ye 1 ay önce windows kurdum sıkıntısız. Tek farklı parça birinde kaliteli msi bunda colorful, şu kadar para verdiğim günü de... neyse sağolun hocam size de iyi akşamlarkardeş burada yatıp kalkmıyoruz. dediğim ekran görüntülerini at yardımcı olalım. efi dosyasını usb ye yazmış olabilir mi o da önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
dışardan windows indirme. bios resetle sonra boot ayarlarını yapıp format atalım duruma göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fullprogramlar indir e güvenemedim ama zaten yapacağı şeyi yaptım yani gidip bir de başka işe yaramayacak aynı şeyi yapacak şey için verebileceğim 3 saat kalmadı maalesef. Cidden lanet girsin kız arkadaşıma vericem sistemi 6800 sistemimde devam edicem, böyle bir kepazelik olamaz ciddenhttps://www.fullprogramlarindir.net/windows-10-pe-ankhtech-indir-full-osm1.html bu isoyu flasha yükleyip boot et disk araçları var içinde onunla gpt yapabilirsin