Yeni pcde ne yapmam lazım?

Lyraeh

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhaba yeni bir kasa topladım şuan sadece eski olarak ekran kartı takılı. Şuan pcde takılı parçaları aşağı yazıyorum. Sorunum ise şu. İkinci el aldığım anakartı direkt olarak kullanmaya başladım herhangi bir güncelleme driver vs. yüklemedim. Uygulamaları vs. sorunsuz çalıştırıyorum ancak 2 dakikada bir birkaç saniyeliğine internet kesiliyor bunu yeni anakarta geçtiğimden beri sürekli yapıyor driver kurulumu gibi bir şey mi lazım? Ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum.

Değişen parçalar:
- Ryzen 5 3600 (sıfır)
- T force dual 16gb ram (sıfır)
- MSİ b450 gaming plus (ikinci el)

Arkadaşlar merhaba yeni bir kasa topladım şuan sadece eski olarak ekran kartı takılı. Şuan pcde takılı parçaları aşağı yazıyorum. Sorunum ise şu. İkinci el aldığım anakartı direkt olarak kullanmaya başladım herhangi bir güncelleme driver vs. yüklemedim. Uygulamaları vs. sorunsuz çalıştırıyorum ancak 2 dakikada bir birkaç saniyeliğine internet kesiliyor bunu yeni anakarta geçtiğimden beri sürekli yapıyor driver kurulumu gibi bir şey mi lazım? Ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum.

Değişen parçalar:
- Ryzen 5 3600 (sıfır)
Driver güncellemek gerekli olsada güncellemeden böyle bir sorun yapmaması gerek. Yüksek ihtimalle sorunlu anakart.
Yinede anakart modelini aratarak msi sitesinden ethernet, chipset, bios driverlarını güncellemeyi dene. Wifi ise wifi driveri güncelle.

Değişen parçalar:
- Ryzen 5 3600 (sıfır)
Format atın.

Anakart değişiminde format atılması öneriliyor bende şahsen öneriyorum sistemin stabil olmasını istiyorsanız şart.

Format atın.

Anakart değişiminde format atılması öneriliyor bende şahsen öneriyorum sistemin stabil olmasını istiyorsanız şart.
yeni sıfır ssdye windows kuracağım onun dışında başka bir şekilde yapılabiliyor mu

yeni sıfır ssdye windows kuracağım onun dışında başka bir şekilde yapılabiliyor mu
Başka bir şeye gerek yok hocam, format sonrası anakart-ekran kartı vb çevre birimlerinin sürücülerini elinizle güncel halini kurarsanız daha iyi olur tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri