Yeni psu alacağım bende 550 watt var ama sıvı soğutma ekran kartı yeni kasa derken yetememeye başladı ondan kaynklı yeni psu almak istiyorum 700 watt yeterli olur diye düşünüyoruım kasamda 7 fan 2 tane sıvı soğutma fanı var ekran kartı fanlarınıda sayarsanız 3 toplamda 12 tane fan var
sistem özelliklerim:
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 3070 TI
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Anakart: MSI B550 PRO VDH
İşlemci Sıvı Soğutma: Corsair H100İ
Ram: Crucial Ballistix 2 Tane 8gb 3200 Mghz
Kasa: Game Master F-7, 7 Fanlı Beyaz Rgb Oyuncu kasası (Görmek İsteyenler için Linki Bırakıcam)
Şu anki PSU: Game Garajdan hazır kasa almıştım zamanında hala onun psu usunu kullanmaktayım tam spesifik bir markası yok sadece 550 watt
Cooler Master NEX 700W 80+ PSU Link: https://www.gaming.gen.tr/urun/3592...80-psu-mpw-7001-acbw-beu/?ref=akakce&v=1.71.7
Almayı düşünüyorum ama kasama tam olarak sığıp sığmayacağından ve yetip yetmeyeceğinden emin olamadım yardımcı olabilirmisiniz ?sistem özelliklerim:
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 3070 TI
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Anakart: MSI B550 PRO VDH
İşlemci Sıvı Soğutma: Corsair H100İ
Ram: Crucial Ballistix 2 Tane 8gb 3200 Mghz
Kasa: Game Master F-7, 7 Fanlı Beyaz Rgb Oyuncu kasası (Görmek İsteyenler için Linki Bırakıcam)
Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com