Neler Yeni

Yeni psu alacağım ama emin olamadım psu nun sığacağı konusunda

Âlkatraz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Deniz Aktürk
Yeni psu alacağım bende 550 watt var ama sıvı soğutma ekran kartı yeni kasa derken yetememeye başladı ondan kaynklı yeni psu almak istiyorum 700 watt yeterli olur diye düşünüyoruım kasamda 7 fan 2 tane sıvı soğutma fanı var ekran kartı fanlarınıda sayarsanız 3 toplamda 12 tane fan var

Cooler Master NEX 700W 80+ PSU Link: https://www.gaming.gen.tr/urun/3592...80-psu-mpw-7001-acbw-beu/?ref=akakce&v=1.71.7

Almayı düşünüyorum ama kasama tam olarak sığıp sığmayacağından ve yetip yetmeyeceğinden emin olamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
sistem özelliklerim:

Ekran Kartı: Gigabyte RTX 3070 TI
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Anakart: MSI B550 PRO VDH
İşlemci Sıvı Soğutma: Corsair H100İ
Ram: Crucial Ballistix 2 Tane 8gb 3200 Mghz
Kasa: Game Master F-7, 7 Fanlı Beyaz Rgb Oyuncu kasası (Görmek İsteyenler için Linki Bırakıcam)
Şu anki PSU: Game Garajdan hazır kasa almıştım zamanında hala onun psu usunu kullanmaktayım tam spesifik bir markası yok sadece 550 watt

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şu anki baktığın PSU standart boyutlarda ekstra bir büyüklüğü yok.

Zamazingoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
İbrahim Toglu
Yeni psu alacağım bende 550 watt var ama sıvı soğutma ekran kartı yeni kasa derken yetememeye başladı ondan kaynklı yeni psu almak istiyorum 700 watt yeterli olur diye düşünüyoruım kasamda 7 fan 2 tane sıvı soğutma fanı var ekran kartı fanlarınıda sayarsanız 3 toplamda 12 tane fan var

Cooler Master NEX 700W 80+ PSU Link: https://www.gaming.gen.tr/urun/3592...80-psu-mpw-7001-acbw-beu/?ref=akakce&v=1.71.7

Almayı düşünüyorum ama kasama tam olarak sığıp sığmayacağından ve yetip yetmeyeceğinden emin olamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
sistem özelliklerim:

Kasa: Game Master F-7, 7 Fanlı Beyaz Rgb Oyuncu kasası (Görmek İsteyenler için Linki Bırakıcam)
Şu anki PSU: Game Garajdan hazır kasa almıştım zamanında hala onun psu usunu kullanmaktayım tam spesifik bir markası yok sadece 550 watt
Genelde kasa psu yuvaları standart atx olur. Psular da en ve boy olarak genelde aynıdır sadece 1000w ve üzeri olanlarda genişliği biraz daha fazla olabilir. Attığın psu da atx standart boyut.
Bu arada max bütçe o kdr mı psu için?

Âlkatraz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Deniz Aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde kasa psu yuvaları standart atx olur. Psular da en ve boy olarak genelde aynıdır sadece 1000w ve üzeri olanlarda genişliği biraz daha fazla olabilir. Attığın psu da atx standart boyut.
Bu arada max bütçe o kdr mı psu için?
merhaba yani psu için noramlde para ayırmıştım fakat farklı ailevi meselelere harcamam gerekti elimde şu anda bu kadar para var bu uygun olmazmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anki baktığın PSU standart boyutlarda ekstra bir büyüklüğü yok.
Tamam o zaman sığacağından eminiz peki bu özelliklere yeterli olur mu ? 700 watt ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
merhaba yani psu için noramlde para ayırmıştım fakat farklı ailevi meselelere harcamam gerekti elimde şu anda bu kadar para var bu uygun olmazmı ?

Tamam o zaman sığacağından eminiz peki bu özelliklere yeterli olur mu ? 700 watt ?
İçine sinmiyorsa üzerindeki PSU'yu ölç. Almak istediğin boyutları da yazıyor zaten.

ConquerorXIV

80+ Gold

sistem özelliklerim:

sistemine 550watt oc yapılmayacaksa yeterli olur ama dandik bir psu ise yeni alman gerekir

kasan geniş çoğu ölçüyü destekler baktığın psu da alınmaz bu arada

max bütçen 2500 ise bu

ileriye dönük olsun dersen

Son düzenleme:

Âlkatraz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Deniz Aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemine 550watt oc yapılmayacaksa yeterli olur ama dandik bir psu ise yeni alman gerekir

max bütçen 2500 ise bu

NZXT Olan olabilir aslında ben akakçe üzerinden fşyat ve markaya göre baktığımdan en uygun benimö attığım gelmişti bunu alabilirim oc
Soruna cevap olarak ta oc yapmak istiyorum çünküğ 3d modelleme vesaire ile .ok uğraşıyorum sadece oyun için kullanmıyorum ondan kaynaklı yapamk istiyorum birde yaklaşık 3 veya 4 ay sonra işlemicimi yükselteceğim ondan kaynaklı çok fazla ileriye dönük bakamasamda en azından bir tık ileriye dönük olsun sitediğimden 700 uygun olur demiştim ama 750 daha iyi tabi muhtemelen onu alacağım teşekkürler

NZXT Olan olabilir aslında ben akakçe üzerinden fşyat ve markaya göre baktığımdan en uygun benimö attığım gelmişti bunu alabilirim oc
Soruna cevap olarak ta oc yapmak istiyorum çünküğ 3d modelleme vesaire ile .ok uğraşıyorum sadece oyun için kullanmıyorum ondan kaynaklı yapamk istiyorum birde yaklaşık 3 veya 4 ay sonra işlemicimi yükselteceğim ondan kaynaklı çok fazla ileriye dönük bakamasamda en azından bir tık ileriye dönük olsun sitediğimden 700 uygun olur demiştim ama 750 daha iyi tabi muhtemelen onu alacağım teşekkürler
Hızlı Yazıcam derke nkötü yazmışım :D

max bütçen 2500 ise bu

Birde 3d modelleme üstüne aynı zamanda UE5 Eğitimi almakktayım şu anda ve UE5 İ kullanamıyorum ne zaman bir demo oluştursam ve render almaya çalışsam diğer uygulamalarda pc çat diye kapanıyor biraz araştırdığımda bunun psu nun yetmemesinden kaynaklı bir problem olduğunu buldum bir kaç bilgisayarcıya götürdükten sonra pc yi iyice doğruladım

Son düzenleme:

Zamazingoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
İbrahim Toglu

750 ile 700 fark ettirmez. O almak istediğin cooler master'in kalitesi ve iç aksamları çok kötü. Yukarıdaki Nztx c750 c-tier biraz daha iyi. 3.5 k bütçe olsaydı çok daha kaliteli modeller önerirdim ama bu fiyata bu da işini görür.
Hayırlı olsun şimdiden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,048,363
Üyeler
166,364
Son üye
Muhammed Mervan Çelik
Top Bottom