Âlkatraz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Umut Deniz Aktürk
Yeni psu alacağım bende 550 watt var ama sıvı soğutma ekran kartı yeni kasa derken yetememeye başladı ondan kaynklı yeni psu almak istiyorum 700 watt yeterli olur diye düşünüyoruım kasamda 7 fan 2 tane sıvı soğutma fanı var ekran kartı fanlarınıda sayarsanız 3 toplamda 12 tane fan var
sistem özelliklerim:
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 3070 TI
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Anakart: MSI B550 PRO VDH
İşlemci Sıvı Soğutma: Corsair H100İ
Ram: Crucial Ballistix 2 Tane 8gb 3200 Mghz
Kasa: Game Master F-7, 7 Fanlı Beyaz Rgb Oyuncu kasası (Görmek İsteyenler için Linki Bırakıcam)
www.trendyol.com
Şu anki PSU: Game Garajdan hazır kasa almıştım zamanında hala onun psu usunu kullanmaktayım tam spesifik bir markası yok sadece 550 watt
Cooler Master NEX 700W 80+ PSU Link: https://www.gaming.gen.tr/urun/3592...80-psu-mpw-7001-acbw-beu/?ref=akakce&v=1.71.7
Almayı düşünüyorum ama kasama tam olarak sığıp sığmayacağından ve yetip yetmeyeceğinden emin olamadım yardımcı olabilirmisiniz ?sistem özelliklerim:
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 3070 TI
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Anakart: MSI B550 PRO VDH
İşlemci Sıvı Soğutma: Corsair H100İ
Ram: Crucial Ballistix 2 Tane 8gb 3200 Mghz
Kasa: Game Master F-7, 7 Fanlı Beyaz Rgb Oyuncu kasası (Görmek İsteyenler için Linki Bırakıcam)

Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.