Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni R5 5600 & B550 Plus WIFI II & 3060ti sisteme soğutucu önerisi (Kuletipi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Ümit Üçler
Herkese selamlar,
Yeni bir sistem topladım;
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus WIFI II
Ekran Kartı: Gigabyte 3060 ti 8GB Gaming OC 3xFan
Ram: Gskill Trident Z Neo 16GB (2x8) 3600 Mhz CL16
PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance GD
Kasa: Dark Diamond Pro Mesh
SSD: Kingston M2 1TB 3500/2100/mb/s

İşlemci için soğutucu almayı düşünüyorum, bu sistemde işlemcinin stok fanı yeterli kalır mı bilmiyorum. Soğutucu önerilerinizi almak isterim. Piyasayı vs bilmediğim için henüz bir bütçe belirlemedim. Fikrim önerilerinize göre şekillenecektir.
Şimdiden teşekkür ederim

Reedit: Stok fanın yetersiz olduğunu ve kule tipi soğutucunun yeterli olacağını söylüyor herkes. Kuletipi soğutucu almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,604
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Ümit Üçler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna bakılabilir. Yeterlidir. Fazlasına bence gerek yok, hele sıvı soğutmaya girmeye hiç gerek yok.

Tamda bunu önerecektim. Alıp geçin :)
Çok teşekkür ederim önerileriniz için, gördüğüm kadarıyla ikinci fan ekleme desteği var, ikinci fan alırken uyum vs tarzı şeyler var mı? Sitelerde beraber satılır şeklinde aramaya çalıştım ama göremedim.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Görsellik isterseniz eğer perfan yerine 200 ₺ daha verip ARGB - RGB siyah ve beyaz renklere sahip olan ID cooling se 214 xt de alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Ümit Üçler
Görsellik isterseniz eğer perfan yerine 200 ₺ daha verip ARGB - RGB siyah ve beyaz renklere sahip olan ID cooling se 214 xt de alabilirsiniz.
Kutu içeriğindeki macun hakkında bilginiz var mı? Ben bulamadım internette

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Kutu içeriğindeki macun hakkında bilginiz var mı? Ben bulamadım internette
Orta kalite bir macun 224 XT'nin içinden çıkan macun daha iyi tabi ama işinizi görür 214 XT'nin macunu.

oLgan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Olgan A.
Bütçe belirtilmediği için Arctic Freezer 34 esports duo öneririm. Aynı işlemci ve anakart ile kullanıyorum memnunum. Senelerdir sıcaklık sorunu çekmiyorum işlemci tarafında. Daha önce Intel ile kullanıyordum aynı soğutucuyu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Ümit Üçler
Bütçe belirtilmediği için Arctic Freezer 34 esports duo öneririm. Aynı işlemci ve anakart ile kullanıyorum memnunum. Senelerdir sıcaklık sorunu çekmiyorum işlemci tarafında. Daha önce Intel ile kullanıyordum aynı soğutucuyu.
Teşekkür ederim öneri için, diğer önerilen soğutucularla karşılaştırdım, fiyatı ve görselliği ele alarak ID Cooling 214 xt modelinde karar kıldım ilgilenen herkese çok teşekkür ederim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Teşekkür ederim öneri için, diğer önerilen soğutucularla karşılaştırdım, fiyatı ve görselliği ele alarak ID Cooling 214 xt modelinde karar kıldım ilgilenen herkese çok teşekkür ederim
SE-214-XT Performaxın ürününden 1 tık daha kötü haberiniz olsun.

Birde, 2. fan eklemesi yapılabilir perfana. Ama SE-214-XT'nin içinden 2. fanı eklemek için tel çıkmıyor. Kendiniz tel bulmanız lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Ümit Üçler
SE-214-XT Performaxın ürününden 1 tık daha kötü haberiniz olsun.

Birde, 2. fan eklemesi yapılabilir perfana. Ama SE-214-XT'nin içinden 2. fanı eklemek için tel çıkmıyor. Kendiniz tel bulmanız lazım.
Teşekkür ederim tekrardan, ID cooling sipariş verdim. Şuan için 2. fan zaten düşünmüyorum eklenebilir olması yeterli, ekleyeceğim zaman tel vs birlikte alırım. Teşekkür ederim yinede

Top Bottom