Neler Yeni

Yardım Yeni Ram Aldım Nasıl Takmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
2 tane 32 GB ram aldım nasıl takıcağımı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
görsel olarak videoları iyice inceleyip takmanı tavsiye ederim boşuna yuvasını veya rami bozma takmaya çalışırken. kısacası ram yuvaları var ve o yuvanın ucunda küçük anahtarcık gibi bir şey var onu açıyorsun rami yerleştiriyorsun bastırınca o anahtarcık kapanması gerekiyor tık sesi gelince ve hissedince taktığını anlarsın

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,307
İsim
Emir

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görsel olarak videoları iyice inceleyip takmanı tavsiye ederim boşuna yuvasını veya rami bozma takmaya çalışırken. kısacası ram yuvaları var ve o yuvanın ucunda küçük anahtarcık gibi bir şey var onu açıyorsun rami yerleştiriyorsun bastırınca o anahtarcık kapanması gerekiyor tık sesi gelince ve hissedince taktığını anlarsın
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki ramleri taktıktan sonra xmp ayarlarını v.s yapmam gerekiyor mu ve ya farklı bir ayar yapmam gerekiyor mu

Son düzenleme:

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
şöyle söyliyim ben ramleri başından beri tam kapasitesinde kullanmıyormuşum biosdan özel olarak yükseltmiştim mesela 3200mhzdi benimki benim pc 2000 falan kullanıyordu onu kendi ayarına çektim onun dışında bi şey yapmadım başka bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,374
Üyeler
167,965
Son üye
kalkans34555
Top Bottom