Merhaba, bir Range Rover Vogue 2017 model araca tutuldum sizce Range nin yeni motorlari sorunlu mudur bu almayi planladigim aracta 4.4 V8 dizel motor bulunmakta 108k Km de. Ve baktigim aracin gecmisi temiz full servis bakimli ve az sahipli.
Hocam rangeler çok sıkıştırmaya gelmiyor diye biliyorumMerhaba, bir Range Rover Vogue 2017 model araca tutuldum sizce Range nin yeni motorlari sorunlu mudur bu almayi planladigim aracta 4.4 V8 dizel motor bulunmakta 108k Km de.
Hocam bende bakiyorum fakat herkes eski 2012 kasalari hakkinda konusmus 3.0 motorunda cok buyuk sorunlar oluyor diyorlar fakat hicbir info bulamadim bu 2017 kasa ve 4.4 dizel motoru hakkindaHocam rangeler çok sıkıştırmaya gelmiyor diye biliyorum
Hocam baktığınız bütçeler nelerdir belki başka araçlar bulunur benimde etrafımda kullanan yok range olsa onun deneyimlerini paylaşırdımHocam bende bakiyorum fakat herkes eski 2012 kasalari hakkinda konusmus 3.0 motorunda cok buyuk sorunlar oluyor diyorlar fakat hicbir info bulamadim bu 2017 kasa ve 4.4 dizel motoru hakkinda
Hocam yurt disinda yasiyorum bu baktigim araba fiyatina ayni konfor ve lux bulunmuyor ancak BMW X5 M50d 2020 gibi bir model de var aklimda fakat Range kadar konforlu degil.Hocam baktığınız bütçeler nelerdir belki başka araçlar bulunur benimde etrafımda kullanan yok range olsa onun deneyimlerini paylaşırdım
Hocam mercedesin Glc serilerine baktınız mı?Hocam yurt disinda yasiyorum bu baktigim araba fiyatina ayni konfor ve lux bulunmuyor ancak BMW X5 M50d 2020 gibi bir model de var aklimda fakat Range kadar konforlu degil.
Hocam Isvecteyim, Mercedes Glc serilerini begenmiyorum cok kucuk ve konforlu bir arac degil fiyatina göre.Hocam mercedesin Glc serilerine baktınız mı?
Hocam Isvecteyim, Mercedes Glc serilerini begenmiyorum cok kucuk ve konforlu bir arac degil fiyatina göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SQ7 lerede bakiyorum fakat Range kadar donanimli ve arka profosyonel panel bulunmuyor.
Hocam benim bahsettigim seyde bu eski kasalarin videolari cikiyor ve bu kilometrelerdeki arabalar cöp zaten.şöyle bir video buldum yorumlarındaki birçok insan gene önermiyor Birde hocam isveçe nasıl gittiniz bende Yaşım dolduktan sonra gidip gezip hatta şansım olursa yaşamak istiyorum
Hocam dizel ama benzin degil ve bunun hakkinda bilgi nereden ögrenebilirim.4.4 v8 sorunsuz
Peki hocam kronik bir sorunu var midir bu araci aldiktan sonra satmayi dusunmuyorum.4.4 tdv8 ve 4.4 sdv8 ikisi de iyi