Ne zaman söylendi yeni rütbe sistemine geçileceği ?Bilgili olanlara rütbe verilecekmiş. Söylediğin elit rütbe. Ne zaman geçilecek acaba? Bilgisi olan var mı?
Ben görmedim.
Ne zaman söylendi yeni rütbe sistemine geçileceği ?Bilgili olanlara rütbe verilecekmiş. Söylediğin elit rütbe. Ne zaman geçilecek acaba? Bilgisi olan var mı?
En iyi cevap eklentisi varmış ama hataları varmış. O yüzden devre dışı. Açıldığı zaman hatalar düzeltilip açılacakmış yoksa hiç açılmayacak.Evet o şekilde olabilir. Genel bir oy birliği ile seçilebilir. Ama öyle bir eklenti olduğunu sanmıyorum, sıfırdan yazılması lazım.
Abdullah abi yazmıştı bir konuda. Reaksiyonla ilgili bir konuydu. Kısa cevap verenleri şikayet ediyorlardı konuda.Ne zaman söylendi yeni rütbe sistemine geçileceği ?
Ben görmedim.
En iyi cevap eklentisi var zaten ancak oy birliği ile en iyi cevap eklentisi adında bir eklenti yok.En iyi cevap eklentisi varmış ama hataları varmış. O yüzden devre dışı. Açıldığı zaman hatalar düzeltilip açılacakmış yoksa hiç açılmayacak.
Doğru haklısın. Daha reaksiyon vermeyi bilmiyorlar.En iyi cevap eklentisi var zaten ancak oy birliği ile en iyi cevap eklentisi adında bir eklenti yok.
Sadece konu sahibi seçecek olursa en iyi cevap şansa bağlı oluyor. Çünkü çoğu kişi beğeniyi bile bilmiyor.
Öyle olsaydı ben klavyeyi aldıktan sonra çekip giderdim, hala buradayımNeden hediye dağıtılmak zorunda ki? Karşılık bekleyerek mi yardım ediyoruz birilerine?
AynenEn iyi cevap eklentisi var zaten ancak oy birliği ile en iyi cevap eklentisi adında bir eklenti yok.
Sadece konu sahibi seçecek olursa en iyi cevap şansa bağlı oluyor. Çünkü çoğu kişi beğeniyi bile bilmiyor.
Evet öyle yapanlar var maalesef. Hediyelerden yeni yeni haberim oluyor.Öyle olsaydı ben klavyeyi aldıktan sonra çekip giderdim, hala buradayım
Ama öyle yapanlar da var.
Hah bu konuydu hocam @Emir Aydın bu konuda demişti. Yeni bir algoritmaya geçeceğiz diye.Açtığım bu konuda söylemişti nedenini.Reaksiyon skoru karşılığında oyun veya steam cüzdan kodu verilmesi
Bir reklama tiklanildiginda 90 kuruş gelseydi herkes forum açardı. Araştır bakayım kaç kuruş geliyormuş :) Ben daha ileri gidip kendi sitemi kurup bot yazalım sürekli reklama tıklasın diye. Zengin olmanın bugu. 😂😂😂donanimarsivi.com