Neler Yeni

Yeni şarkı yaptım nasıl olmuş

Zeth

80+ Bronze
Biraz daha genç bir kitliye hitap ediyor gibi eline sağlık güzel olmuş.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Müziği çok beğendim ama lirik hem tarz olarak gitmemiş gibi hem de ritimsel olarak. Gene de hoş olmuş dinletir yani yormuyor, eline sağlık.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Eline sağlık güzel olmuş. Önün açık olsun :)

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
eline sağlık

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
sanki yazdığın sözleri beate tam oturtamamışsın dostum. Bazı yerlerde sözler beate oturmuyor, detoneler var gibi. Ayrıca sözler çok saçma geldi bana veletlere hitap eden bir ürün olmuş açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanki yazdığın sözleri beate tam oturtamamışsın dostum. Bazı yerlerde sözler beate oturmuyor, detoneler var gibi. Ayrıca sözler çok saçma geldi bana veletlere hitap eden bir ürün olmuş açıkçası.
Yaşım küçük çok bi yaşantım yok aşk vs fln normal olarak, lirike yansıyo olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Eline emeğine sağlık dostum. Naçizane birkaç ufak eleştirim olacak, vokal beatin çok üstüne oturmuş bu da beatin etkinliğini düşürmüş birazcık. Daha vurgusal yada daha güçlü bir beat seçimi olabilirdi. Backvokallerin genel olarak iyi, dip vokal ekleyerek şarkıya renk katabilirsin. Onun haricinde yukarıda söylemişsin yaşın ufak olduğu için pek bir yaşantın yok yaşantından birşeyler karalamak en güzeli, yazmak için şarkı yazılmaz bana göre 🙂 Autotune abartmaman çok güzel olmuş. Mix mastering de yaşına göre gayet yeterli. Yolun açık olsun başarılarının devamını dilerim

Top Bottom