Neler Yeni

YENİ ŞARKIM ÇIKTI! :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
fatih ateş
Herkese Merahaba.
öncelikle asla acısı geçmeyecek olan 6 şubat depremi adına aramızda olmayan yurtdaşlarımızı saygı ile anıyorum.
Şarkımın sözlerini ve alt yapısını şubat ayının başında bitirmiştim. Deprem hem psikolojimi alt üst etmişti hemde yaklaşık 2 ay asla müzik dinleyemedim, dinleyemezdim.
Bu sebeplerden dolayı 5 ay ertelemek zorunda kaldım. Geçtiğimiz günlerde vocal, mix, mastering işlemlerini bitirip, spotify editörlerine şarkımı tanıtmadan direkt hiç beklemeden şarkıyı yayına verdim bundan dolayı az etkileşim olan standart listeye bile koymadılar şarkımı :( .
Yakın çevrem, tanıdığım, tanımadığım insanlardan şarkım ile ilgili neredeyse hiç iyi ya da kötü bir tepki alamadım :(

şarkının sözleri, bestesi, müziği tamamen kendim tarafından 0'dan yapıldı.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
hocam şarkı yorumcusu değilim ama bir dinleyici olarak diyebileceğim şeyler gayet güzel ben beğendim ses tonlaman tonun gayet güzel arkada oyun oynarken falan dinlenebilecek bir şarkı ilk şarkına göre gayet başarılı bana sadece beat ve sesin biraz uyumsuz kaldı tabii ki benim görüşüm onun dışında sevdim umarım daha başarılı olursun...

Top Bottom