YENİ SISTEM ALDIM DÜŞÜNCELERINIZ?

Reaksiyon skoru
6
Az önce gaming gece indirimlerinden böyle bir sistem aldım 56k ya sizce nasıl düşüncelerinizi merak ediyorum.

Gaming+Stream üzerine kullanıcam genel olarak.

Ekler

• 1000149500.webp
    1000149500.webp
    90.5 KB · Hit: 142
Normal de tek ramdi ve soğutucu farklıydı. Düz 50kydı. Sadece Ram ve Sıvı soğutucu ilavesi ile 56kya aldım.

Az önce gaming gece indirimlerinden böyle bir sistem aldım 56k ya sizce nasıl düşüncelerinizi merak ediyorum.

Gaming+Stream üzerine kullanıcam genel olarak.
psu çok kötü
120mm sıvı soğutma yerine hava soğutma daha mantıklı

İlerliyen süre zamanında dediğin tavsiyeyi dikkate alacağım, teşekkür ederim. Diğer parçalar hakkında bir yorumunuz var mı acaba?
ekran kartı iyi
anakart ortalama
ne kadar fark vardı bilmiyorum ama 800 lira falan vardıysa 7500f'e düşülebilirdi
ssd bilmiyorum
ram ortalama
56k bence fazla

o psu alarak ekran kartı riske atmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fena değil gayet güzel .Ben de bugün 44 bine 5060 ti 16gb ekran kartlı sistem topladım.
44bin çok değil mi? parça kalitesi farkı mı var ? parçalar nedir merak ettim 44bin yukarıda duruyor.

Fena değil gayet güzel .Ben de bugün 44 bine 5060 ti 16gb ekran kartlı sistem topladım.
Yorumun için teşekkür ederim ve hayırlı olsun, güle güle kullan 👋
o psu alarak ekran kartı riske atmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

44bin çok değil mi? parça kalitesi farkı mı var ? parçalar nedir merak ettim 44bin yukarıda duruyor.
Herkes psu konusun da aynı fikir de biraz bir süre kullanıp değiştireceğim, Önerilerinize açığım 😊 Psu dışında düşüncelerinizi de merak ediyorum. Gaming+Stream temelli kullanacağım.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın psu ya da kasayla beraber değişikliği yapsan fena olmaz sıvı yerine kule takabilirsin

psu disinda ve 120mm disinda hepsi okey bendede 7600 var isiniyor 240 kullaniyorum

Geri