Neler Yeni

Yeni sistem alsaniz ilk hangi oyunu oynardiniz?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay Kahraman
Yeni bir sistem aldim insallah yarin gelecek. Zamaninda oynadigim fakat kasmalar sebebiyle zevk alamadigim ve hic oynayamadigim, bilgisayarin kaldirmadigi bazi oyunlar var. Bunlardan hangisini ilk olarak oynamami onerirsiniz? Ek olarak sunu da ekleyeyim su an 1080p monitorum var fakat 10 gun sonra falan 2K monitor alacagim. O monitor geldikten sonra grafikleri guzel olanlari oynasam daha iyi olur aslinda. Oneri de bulunurken bunu da dikkate alirsaniz sevnirim. Tesekkurler :)

1- Starfield (%10 civarini falan oynadim fakat kasmalar coktu bu yuzden hic zevk alamadim. Skyrimi asiri seven biri olarak bunu da cok sevecegime inaniyorum)
2- RDR2 (aslinda buyuk cogunlugunu PS4 uzerinde oynadim fakat yan gorev hic yapmadim ve PS4'de ingilizce oldugu icin hikayesini hic takip edemedim. PC'de turkce akar gibi)
3- FF16 (hic fikrim yok guzel duruyor sadece)
4- Dragon's Dogma 2 (ilk oyunu oynamistim idare eder gelmisti bana. Ikinciyi denedim fakat cok kasiyordu)
5- Baldur's Gate 3 (Bunu bitirdim ve zevk aldim fakat yan gorev pek yapmadim. Bir suru farkli sinif var buyucu, ranger vs. onlari oynarak ve yan gorevleri yaparak oynamak isterim)
6- Elden Ring (Ana oyunu duz knight olarak oynayip bitirdim. Buyucu veya katana kullanan buildler ile de oynamak istiyorum. Ek olarak DLC de cikti onu da merak ediyorum)
7- Cyberpunk 2077 (Ana hikayeyi ve yan gorevleri tamamen bitirdim ama farkli skiller siniflar vs. var sanirim bunda da. Ben dumduz oynayip gectim. Ek olarak DLC de oynamadim. 2K da merak ediyorum bunu)

Aklima gelen oyunlar bunlar. Hangisini onerirsiniz? Ben su anlik 2K monitor alana kadar 1080p de Starfield. 2K aldiktan sonra Elden Ring dusunuyorum ama tam karar veremedim.

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kerem Can Öngel
rdr2 1080p de ne yaparsan yap bi çamurluk oluşuyor anca 2k ile daha keyifli oluyor 2k'yı bekle bence

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Hocam oyunları 2k monitör geldikten sonra oynayın ne oynayacaksanız. BF serilerini önerebilirim hikayeleri güzel bence sarıyor. Bu arada sisteminiz nedir ? Hayırlı olsun

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oyunları 2k monitör geldikten sonra oynayın ne oynayacaksanız. BF serilerini önerebilirim hikayeleri güzel bence sarıyor. Bu arada sisteminiz nedir ? Hayırlı olsun
BF 1 oynamıştım en son güzeldi 2042 online zaten o da güzeldi. Sistem Ryzen 5 7600 & 4070 SUPER hocam sağ olun.

Sertaj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serhat Dinç
Ben Dragons Dogma 2 harici dediğiniz bütün oyunları bitirmiş birisi olarak, yeni sistemi kurduğum gibi Black myth wukong ve Dragons Dogma 2 başlayacağım.

Top Bottom