Yeni sistem amd

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhaba yeni sistem toplayacağım kasam hazır gamepower warcry ona göre ram alıcam ddr4 3200 mhz 2*8 hangi anakart ve ekran kartı gider bunlara bilen arkadaşlar yardım bide power en az kaç w olmalı he bide amd olacağı için ryzen 5 in hangi modeli gider beyler bu sistemde bana yardım edecek kişiye snoopy kulaklık dark mouse vericem söz hocam bide ssd tavsiyesi alırım

hocam ne kadar bütçen var

hocam peki ya ekran kartında istediğin bir şey var mı mesela amd veya nvidia olması ve hang yerden alınmasını istersin

Amd daha iyi monitörüde freesync alıcam ya
hocam eğer bütçeni aşmazsa 6400 TL'ye mükemmel bi sistem topladım
hocam 3200 mhz biraz daha bütçeyi aşıyor ekran kartıı 5700 yaptım pek bi frk olmadı

hocam eğer bütçeni aşmazsa 6400 TL'ye mükemmel bi sistem topladım
hocam 3200 mhz biraz daha bütçeyi aşıyor ekran kartıı 5700 yaptım pek bi frk olmadı
Peki ram konusunuda hallettim aldım onları 3000 mhz ve power da tamam 1000 w corsair anakart işlemci ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bütçe 4 e kadar düştü 😂

anlamadım 6000 TL'ye sadece işlemci anakart ve ekran katımı kaldı yoksa attığım şeylerden mi yazı görükmedi düzelttim

hocam eğer psu gerekli değilse attığım fsp 700 w psu işini taamen görür 1000w psu gerçekten fazla 2 sistem çalıştırabilecek derecede fazla

hocam satmaya çalış bütçene koy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd 3600 işlemci istersen
ekran kartın rx 5500xt olucak
ama 1600 af olur dersen nvidia 1660s

Geri