İncehesaptan montajlı geldisenmi montajladın.
hocam termal macun kötü olabilir. incehesap ne kullanıyor bilmiyorum.İncehesaptan montajlı geldi
alt bakır jelatini sökülmemiş olabilir belki. ama kritik sıcaklıklar değil bir süre kullan sonra termal bakım yapmanı tavsiye ederim.hocam termal macun kötü olabilir. incehesap ne kullanıyor bilmiyorum.
Sistem içinden ayarlık vs durum yoktur dimihocam termal macun kötü olabilir. incehesap ne kullanıyor bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alt bakır jelatini sökülmemiş olabilir belki. ama kritik sıcaklıklar değil bir süre kullan sonra termal bakım yapmanı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
96 yazmışsın onu fark etmedim termal macun yenileme yapabilirsin artic mx-6 ile
İşlemciyi falan sökmeceğin için yaşamazsın fanı işlemcinin üstünden çekerek değil sağ sola hafifçe çevirip yavaşca ayır macundan yapışık olurSistem içinden ayarlık vs durum yoktur dimi
Söksem geri montaj konusunda sıkıntı yaşarmıyım peki ? Elim tornavida vs tutmaya yatkın ama daha önce benzer deneyim yaşamadım
İşlemciyi falan sökmeceğin için yaşamazsın fanı işlemcinin üstünden çekerek değil sağ sola hafifçe çevirip yavaşca ayır macundan yapışık olur
Önce ortadaki fanı sökmen lazım sonrasında iki tane vida yeri olur onları gevşet tam çıkmaz o vida başları. Ama bunu yapacaksan termal macun al açmışken kaliteli bir şey ile değişirsin
amazon yada hepsiburada dan alırım şimdi yarın teslimat seçeneği ile önerdiğiniz marka vs nedir artic mx6 katı kıvamlı imiş sıkıntı yaşarmıyım bilemedimvidaları eşit bir şekilde sök biraz birini biraz diğerini şeklinde gevşet seni zorlamaz lakin sakın boş bulunup elinle destek almak için kasa dışı bir yere tutunma onun dışı basit bir işlem
Kıvamında sorun yaşamazsınız. Kule tipinin alt jelatini de üzerinde kalmış olabilir.amazon yada hepsiburada dan alırım şimdi yarın teslimat seçeneği ile önerdiğiniz marka vs nedir artic mx6 katı kıvamlı imiş sıkıntı yaşarmıyım bilemedim
Cevap veren herkese teşekkür ederim bu arada
Artic mx6 siparişi geçtim. Yarın dönüş yaparım bakalım umarım çözülür sonrasındaKıvamında sorun yaşamazsınız. Kule tipinin alt jelatini de üzerinde kalmış olabilir.