Neler Yeni

Yeni sistem fps sorunu

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha
ÖLÜM KALIMDA DAHA FAZLA FPS ALIRSIN REKABETÇİDE DAHA AZ TAKIMLI ÖLÜM KALIMDA DAHADA AZ YETENEKLER FPS DÜRŞÜYOR
yani ben pek anlamıyorum sadece bir sıkıntı var mıdır diye korkuyorum

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Göksel
yani ben pek anlamıyorum sadece bir sıkıntı var mıdır diye korkuyorum
YOK OYNAYIN GEÇİN SİSTEMİ YENİ ALDINIZ DİYE ÖYLE HERŞEYİ DİDİK DİDİK ARAMAYIN GEREK YOK 1 AY SONRA FPS E BİLE BAKMICAKSIN

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
itopyadan aldım sistemi ekran kartının uygulaması geforce experience ve nvıdıa kontrol paneli kuruluydu extra driver kurmam gerekirmi
-Haritadan haritaya ve maç türlerine göre hatta haritada bulunduğun konuma hatta ve hatta baktığın yöne göre bile FPS değisiyor mesela sadece boş bir gökyüzüne bak fps'in uçar

-Knk 100FPS diyonda valorant'dan bahsediyorsun yani nasıl desem FPS oyunlarında 50-100 FPS yüksek veya düşük almak normal özellikle CS ve valorant gibi İşlemci ağırlıklı oyunlarda yani god of war'da 20fps düşmüş gibi düşün kendini yani 170fpa değilde 150 aldığını düşün

-bence piskolojik olarak biraz abartıyorsun ayrıca adamın sisteminin senin sistemle aynı olduğuna eminmisin?
Yani OC yapmış olabilir veya Ram'lerin CL değerleri farklı olabilir veya OC yapmamışsa. Bile bazı ekran kartları fabrika çıkışı OC'lu geliyor yani vs. vs. Daha bir çok sebep olabilir bence pisikolojik olarak zorluyon kendini

Top Bottom