Yeni Sistem gelecek mi?

Fatih

80+
Reaksiyon skoru
11
Yeni bir sistem gelecek mi? Şuan mevcut bir sistemim yok eğer yeni bir sistem gelecekse onu bekleyeceğim. Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? @Abdullah Hacıgül

Donanım arşivinin yaptığı sistemler genelde piyasadaki en iyi f/p sistemler oluyor. Yakın zamanda da bir sistem almam gerek. Bunun için bilgi istedim bu arada teşekkürler.

Konuşma olarak da bu mesajı ilettim ancak belki konu açmam gerekebilir diye düşündüm. Umarım doğru yere açmışımdır.

Yeni bir sistem gelecek mi? Şuan mevcut bir sistemim yok eğer yeni bir sistem gelecekse onu bekleyeceğim. Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? @Abdullah Hacıgül

Donanım arşivinin yaptığı sistemler genelde piyasadaki en iyi f/p sistemler oluyor. Yakın zamanda da bir sistem almam gerek. Bunun için bilgi istedim bu arada teşekkürler.

Konuşma olarak da bu mesajı ilettim ancak belki konu açmam gerekebilir diye düşündüm. Umarım doğru yere açmışımdır.
+1

Abdullah abi bende çok merak ediyorum gerekli açıklamayı yaparmisin 6000 - 6500 TL bütçem var bekliyorum bende @Abdullah Hacıgül
Post automatically merged:

+1

1 ay olsa bile keşke bir açıklama yapsalar. Tarih verilmese bile yakın zamanda gelmeyecek vb denebilir. Veya aksine yakın zamanda gelecek beklemede kalın gibisinden.
İnstada yapar ilk duyuruyu orayı takip et yeter elinden başka bir şey gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,676
Üyeler
190,947
Son üye
joe goldberg12
Geri