O kasa olursa 10 k fln olurO hikayeden sonra bilgisayar paylaştı, yüksek bütçeli olacak galiba umarım düşük bütçeli olur.
Itopya'dan değil de İncehesap'dan yaparsa çok güzel olur. Itopya hakkında bu kadar şikayet varken neden çoğu sistemini oradan yapıyor anlamış değilim. @Abdullah Hacıgül duy sesimiDüşünceleriniz nedir ?
Sizce hangi parçalar olucak?
Konuyu açan varsa görmedim
o yüzden linçlemeyin
Daha iyi oluyor fakat büyük ihtimalle anlaşamiyorlardirItopya'dan değil de İncehesap'dan yaparsa çok güzel olur. Itopya hakkında bu kadar şikayet varken neden çoğu sistemini oradan yapıyor anlamış değilim. @Abdullah Hacıgül duy sesimi
Evet onu ben de gördüm ama hikayesinde toplamak için görüşüyorum dedi, o sistem bildiğin bitmiştiO hikayeden sonra bilgisayar paylaştı, yüksek bütçeli olacak galiba umarım düşük bütçeli olur.
Bence o kasa 11. Nesil işlemci için yapılmış bir sistemdiOrada Ben Gaming X trio, Arjibili Ram, NZXT kasa ve sıvı soğutma gördüm. İnşallah toplayacağı pc o pc değildir. Eğer öyleyse çok pahalı olacak muhtemelen.
1650 fln çıkartabilir 1650 yeDostum uygun olmadığını ben de biliyorum ancak bu fiyat bandında yapacak pek bir şey yok zaten yüksek seviye gelirse ben pek ilgilenemem o yüzden
UMARIM13Kya
5600X
6700 XT sistem geliyor Rez alın
umarım gelir herkes alırda ben sanmıyorum daha uygun fiyatlı birşeyler toplar7 8k civarı bence13Kya
5600X
6700 XT sistem geliyor Rez alın
inşallah dostumm yaaaAllahım nolur 6500'e 1660Super gelsin nolur
Bana da öyle geldi çünkü sistemdeki anakart MSI'ın inceleme için gönderdiği Z590'ıBence o kasa 11. Nesil işlemci için yapılmış bir sistemdi