Neler Yeni

Yeni sistem iyi mi? arkadaşlar

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Sistemin altında kredi kartına taksit seçenekleri var bak hafif gözünü aşağı doğru yönelt = > Teknik özellikler - Açıklama - Taksit oranları var. Oraya tıklarsan kredi kartlarına taksit seçenekleri mevcut
Mor renkte var ama hepsinde aynımı bilmiyodum o yüzden ben garanti bankasina bakacaktim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım aynı.
Evet çünkü bankalarin sembolune basinca bir şey çıkmıyor

Sitede bir sorun çıkmaz değil mi

Birde windows kurulu geliyormu montaj felan yapiliyormu

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Efe
Montaj ve test hizmeti ücretsizdir yazısı var. Zannediyorum ki ; win 10 deneme sürümü ile çalışır vaziyette eline ulaşır. Gaming Gen de sorun olmaz site güvenilir ve 3D secure ödeme sistemleri var problem olacağını zannetmiyorum

Dytonius

80+
Mor renkte var ama hepsinde aynımı bilmiyodum o yüzden ben garanti bankasina bakacaktim

Evet çünkü bankalarin sembolune basinca bir şey çıkmıyor

Sitede bir sorun çıkmaz değil mi

Birde windows kurulu geliyormu montaj felan yapiliyormu
Windows kurulu gelmez .Freedos şekilde gelir. Sisteme windows u senin kurman gerekir.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Windows kurulu gelmez .Freedos şekilde gelir. Sisteme windows u senin kurman gerekir.
Tamam o zaman ben internet kafeciye yarın Windows 10 home sürümü attiririm sistemi önümüzdeki hafta sipariş edicem tükenmez inşallah.

Montaj ve test hizmeti ücretsizdir yazısı var. Zannediyorum ki ; win 10 deneme sürümü ile çalışır vaziyette eline ulaşır. Gaming Gen de sorun olmaz site güvenilir ve 3D secure ödeme sistemleri var problem olacağını zannetmiyorum
Tamam teşekkür ederim

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam o zaman ben internet kafeciye yarın Windows 10 home sürümü attiririm sistemi önümüzdeki hafta sipariş edicem tükenmez inşallah.

Tamam teşekkür ederim
İnternet kafeye felan gitmeyin. Gelin burada konu açın bilgili kişiler yardımcı olur. Hem paranızdan olmazsınız hemde internet kafecinin orjinal Windows kuracağını sanmıyorum.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
İnternet kafeye felan gitmeyin. Gelin burada konu açın bilgili kişiler yardımcı olur. Hem paranızdan olmazsınız hemde internet kafecinin orjinal Windows kuracağını sanmıyorum.
Pc yok bende nasıl kuracağım geçtiğimiz günler sordum internet kafeci 15 tl istedi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Pc yok bende nasıl kuracağım geçtiğimiz günler sordum internet kafeci 15 TL istedi
Ben bilmiyorum ama konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur kendiniz yaparsınız :)

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Arkadaşlar sistem stokta kalmamış her seferinde gidiyor en iyisi alacağım vakit her şey hazır olduğunda yazayım öyle önerirsiniz..

Top Bottom