Neler Yeni

Yardım Yeni Sistem Kurulumunda Oyun Kapanma Sorunu

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
77
ustalarım yeniden Selamün Aleyküm hayırlı cumalar güzel akşamlarınız olsun nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
4 aydır piyasada yoktum 5 ay önceki aldığım yeni sistemde bazı sorunlar yaşamıştım ve şimdi parçaları sıfır aynı markalarla değiştirdim ekran kartı işlemci birde anakart harici onlardada sorun yoktu
şimdi bu akşam yeniden kurdum sistemi ve cs2 yükledim birde valorantı yükledim ancak her 2 oyundada hata vermeden kapanıyor en basit şeyi sunayım size
valorantı yükledim kurdum sıfır daha bilgisayarda hiç bir şey kurulu değil sadece driverlar onlarda en son güncel hali ile
oyuna giriyorum ama 3-4 dakka sonra hata vermeden atıyor 2.kere açtığım zaman bana bu hatayı veriyor : a critical error has occurred and the process must be terminated
napabilirim ne edebilirim lütfen bilen kişi bi yardımcı olursa çok memnun olurum artık sisteminde bir tadına bakmak isteriz

1746207519263.webp

aynı bu hatayı alıyorum

Sıcaklık takibi yapıyor musun? Isınmadan kaynaklanabilir veya psu güç verirken problem yaşıyor olabilir.
yapıyorum hocam hiç bir ısınma sorunu yoktur benchmark testinide denedim birçok test onlarda sorun yok olarak gösteriyor
psu güç verirken onuda inceledim baktım sıfırdan taktım hiç bir problem yok hocam

yapıyorum hocam hiç bir ısınma sorunu yoktur benchmark testinide denedim birçok test onlarda sorun yok olarak gösteriyor
psu güç verirken onuda inceledim baktım sıfırdan taktım hiç bir problem yok hocam
OCCT power testi yapsana bi.

ustam yaptım herhangi bir sorun yok değerler her şey normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ustam bütün oyunlarda atıyor gene 1-2 oyun daha deneyim dedim hepsinde sorun var sistemde
3070 suprim x
i9-13900k
msi z790 wifi 6e anakart
16x2 ram lexar
850w pure gold altın iletkenli power supply
1 tb m2 ssd cructial gibi markaydı
asus ryujin 240 mm sıvı soğutucu sistem böyle ustam

ustam yaptım herhangi bir sorun yok değerler her şey normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ustam bütün oyunlarda atıyor gene 1-2 oyun daha deneyim dedim hepsinde sorun var sistemde
3070 suprim x
i9-13900k
msi z790 wifi 6e anakart
16x2 ram lexar
850w pure gold altın iletkenli power supply
1 tb m2 ssd cructial gibi markaydı
asus ryujin 240 mm sıvı soğutucu sistem böyle ustam
parçaların testlerini yapın ssd ram ekran kartı ve psu eğer testlerde bunlarla ilgili bir sıkıntı görünmüyorsa yazılımdan da kaynaklı olabilir önce testi yapın sorunsuz çıkarsa DDU ile driverları silip temiz bir kurulum yapın hala devam ederse en son noktada format belki bir işe yarar emin değilim ha bir de windowsda olay görüntülüyecisi var orada genelde oluşan hatalar yazmakta ordan bakabilirsiniz ona göre olanları da yazın isterseniz buraya ben de yeni bir sistem kurmuştum oyunları sorunsuz oynuyordum birgün sürekli donmaya başladı bazen düzeliyordu bazen reset atmam gerekiyordu napıp ettiysem sorunu bulamadım en son vanguarddan kaynaklı olacağını düşünüp sildim düzeldi artık bir sorun daha yaşamadım

parçaların testlerini yapın ssd ram ekran kartı ve psu eğer testlerde bunlarla ilgili bir sıkıntı görünmüyorsa yazılımdan da kaynaklı olabilir önce testi yapın sorunsuz çıkarsa DDU ile driverları silip temiz bir kurulum yapın hala devam ederse en son noktada format belki bir işe yarar emin değilim ha bir de windowsda olay görüntülüyecisi var orada genelde oluşan hatalar yazmakta ordan bakabilirsiniz ona göre olanları da yazın isterseniz buraya ben de yeni bir sistem kurmuştum oyunları sorunsuz oynuyordum birgün sürekli donmaya başladı bazen düzeliyordu bazen reset atmam gerekiyordu napıp ettiysem sorunu bulamadım en son vanguarddan kaynaklı olacağını düşünüp sildim düzeldi artık bir sorun daha yaşamadım
ustam dediğiniz testlerin hepsini geçti parçalarda ve psu da hiç bir sorun yoktur

ustam dediğiniz testlerin hepsini geçti parçalarda ve psu da hiç bir sorun yoktur
sorun olmaması güzel windows arama kısmına olay görüntüleyicisi yazıp çıkan uygulamayı açıp oradan da windows günlükleri klasörünü genişletip sistem yazana tıklarsanız önünüze sistemle ilgili bilgilerin olduğu bir kısım düşecektir orada kırmızı ünlem veya sarı ünlem çıkacaktır bir sorun varsa onlara bakabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,840
Üyeler
173,270
Son üye
OBEZ PATLICAN
Geri