Yeni sistem mi yükseltme mi?

feny

80+
Reaksiyon skoru
31
Merhabalar şu an rx5700 ekran kartım ve 5600 işlemcim var. Şu an çok ikilemdeyim ya bu bilgisayara ekran kartı alıp bir süre devam edeceğim ya da komple bilgisayar alacağım ama ne yapmak mantıklı emin olamıyorum. Siz ne önerirsiniz?

tam sistem özelliklerinizi ve bütçenizi yazarsanız ona göre öneriler verilebilir

tam sistem özelliklerinizi ve bütçenizi yazarsanız ona göre öneriler verilebilir
şu an sistemim rx5700 ryzen 5 5600 16gb ram b450s2h anakart 1tb ssd am4 bir sistem bütcemi henüz belirlemedim o yüzden bir şey diyemiyorum alacağım şeye göre bir bütçe belirliyeceğim

Merhabalar şu an rx5700 ekran kartım ve 5600 işlemcim var. Şu an çok ikilemdeyim ya bu bilgisayara ekran kartı alıp bir süre devam edeceğim ya da komple bilgisayar alacağım ama ne yapmak mantıklı emin olamıyorum. Siz ne önerirsiniz?
Ekran karti yukselt dicem zaten 1080p karti fsr cart curt idare eder sana tavsiyem ddr5e gecmen 7500f ile paran varsa 7600x alirsan 5070 ti kullanirsin 5080 bile olur yani 7700 alma 9600x daha iyi f/p olarak

bütçe belirlenmeden bir şey diyemeyiz elindeki sistem ile çoğu oyunu 1080p de oynarsın rahatlıkla o yüzden bütçeyi belirleyip öyle karar ver bana soracak olursan güncellemelik bir şey yok satıp sıfır dizmen gerekiyor 7500f/9060xt gibi gibi.

şöyle söyliyeyim ben ekran kartı da alsam bir süre sonra komple kasayı değiştireceğim ilk ekran kartı almamın avantajı maliyet olacak. bir süre sonra yine rahat rahat kalan parçaları alıp 0lamış olabilirim ama ne kadar mantıklı bilemiyorum. şimdiye kadar hep amd ekran akrtı kullandım nvdia denemek istiyorum o yüzden o da kafamı kurcalıyor. sadece ekran kartı alırsam şu an 20-25k sistem alırsam 40-45k var kafamda. hazır sistem almak çok istemiyorum istediğim parçaları seçememek mantıklı gelmiyor.

şöyle söyliyeyim ben ekran kartı da alsam bir süre sonra komple kasayı değiştireceğim ilk ekran kartı almamın avantajı maliyet olacak. bir süre sonra yine rahat rahat kalan parçaları alıp 0lamış olabilirim ama ne kadar mantıklı bilemiyorum. şimdiye kadar hep amd ekran akrtı kullandım nvdia denemek istiyorum o yüzden o da kafamı kurcalıyor. sadece ekran kartı alırsam şu an 20-25k sistem alırsam 40-45k var kafamda. hazır sistem almak çok istemiyorum istediğim parçaları seçememek mantıklı gelmiyor.
nvidia kart önermem özellikle bu seride denemek istemenize saygım var tabii ki fakat özellikle bütçe kısıtlı olacaksa bir tık can sıkabilir.

16 gb 5060ti 20k civarına bulunabiliyor aralarında maks 3k vardır diye düşünüyorum 9060xt ile
2-3k fark var evet ama işte o 2-3k ile işlemci güçlendirilebilir , daha iyi psu alınabilir fiyat farkına değecek bir fark yok gibi sırf MFG için 3k verilmez fazladan.

2. Elden temiz RTX 3080 al geç.

2-3k fark var evet ama işte o 2-3k ile işlemci güçlendirilebilir , daha iyi psu alınabilir fiyat farkına değecek bir fark yok gibi sırf MFG için 3k verilmez fazladan.
peki 5600 işlemci ile bir süre kullanıp sonradan bir sistem almak mı mantıklı olur yoksa direkt sistem almak mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri