Yeni sistem ryzen 7 5700 x 4060 cpu sıcaklıgı

Reaksiyon skoru
1
arkadaslar merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz Daha dün ryzen 7 5700 x islemci 4060 ekran kartı aldım
fortnite %50 kullanımlarda 30 kullanımlarda bile 80 dereceye ulasıyo 77-80 derece arası oynatıyor performansda bi düsüklükmyok ekran kartı 50-55 dereceler diğer oyunlardada aynı problem hep ısı değerler 70-75 derecelerde tray islemci almıstım İtopyadan Adamlar biz fan takarız demislerdi ve stok fan taktılar ama stok fana göre yinede fazla değerler gibi geliyor bunun sebebi nedir eski pcimdede stok fan vardı ama bu ısılara ulasmıyor

arkadaslar merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz Daha dün ryzen 7 5700 x islemci 4060 ekran kartı aldım
fortnite %50 kullanımlarda 30 kullanımlarda bile 80 dereceye ulasıyo 77-80 derece arası oynatıyor performansda bi düsüklükmyok ekran kartı 50-55 dereceler diğer oyunlardada aynı problem hep ısı değerler 70-75 derecelerde tray islemci almıstım İtopyadan Adamlar biz fan takarız demislerdi ve stok fan taktılar ama stok fana göre yinede fazla değerler gibi geliyor bunun sebebi nedir eski pcimdede stok fan vardı ama bu ısılara ulasmıyor
5700x için stok fan zaten çok yeterli bir şey değil ki

Kule tipi al sorunun çözülür

cok tesekkür ederm yani bu işlemcinin güclü oldugunu soyluyprsunuz ve bu yüzden yeterli olmiycagını peki sıvı sogutma alsam indirimde 2kya var
Sıvı soğutma almana gerek yok

Phantom sprit al köpek gibi soğutur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İYZİCO üye ol parolapara üye ol iyzico 500 parolapara 400 veriyor

800 tl ye almış olursun

Sıvı soğutma almana gerek yok

Phantom sprit al köpek gibi soğutur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İYZİCO üye ol parolapara üye ol iyzico 500 parolapara 400 veriyor

800 tl ye almış olursun

iyzicoya kayır olmam yeterlimi ikisinede olunca kodmu veriyor bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç