Mavi Ekran Yeni sistem sürekli mavi ekran

Elinde format için kullandigin flashi yeniden yapmak için kullanabilecegin bir bilgisayar varsa format flashini yeniden oluştur daha sonra biosa gir ve bütün ayarlari varsayılana getir bütün için seçenek olması lazım daha sonra bu ayarları kaydet ve yeniden başlat yeniden başlattığı da direk biosa gir ve boot seçeneği olarak direk flash belleği aç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurulum ekranı geldiğinde F10+shift tuşuna basarak konut satirini aç ve diskpart yazıp enterla

hocam şöyle diyeyim sfc /scannow denedim dısm falan denedim işe yaramıyor erişim hatası atıyor çekirdek erişimi sorunu var

secure boot kapattım denedim yine işe yaramıyor

anlık olarak yine mavi ekran yedim delirmek üzereyim artık kafayı sıyırıcam saatleridr mavi ekran yemekle uğraşıyorum ntfs.sys hata veriyor bilmem neresi hata veriyor kafayı yiyecem
Başka ssd deneyebilirmisiniz hocam

Elinde format için kullandigin flashi yeniden yapmak için kullanabilecegin bir bilgisayar varsa format flashini yeniden oluştur daha sonra biosa gir ve bütün ayarlari varsayılana getir bütün için seçenek olması lazım daha sonra bu ayarları kaydet ve yeniden başlat yeniden başlattığı da direk biosa gir ve boot seçeneği olarak direk flash belleği aç

Kurulum ekranı geldiğinde F10+shift tuşuna basarak konut satirini aç ve diskpart yazıp enterla
hocam denedim defalarca hemde işe yaramadı

Başka ssd deneyebilirmisiniz hocam
hocam farklı ssd, ram, psu ve işletim sistemleri denendi çözüm olmadı

Geri