Bu tek bir siteden toplanmış hali bu kadar abartı fiyata gerek yok tabii. Fakat Akakçe üzerinden en ucuz olacak şekilde toplarsanız fark azalır.Bak bakalım tek tek toplayınca kaç çıkıyormuş fiyat.
Not: 2060 OC Modelini listede arattım ama çıkarmadı 2060 var.
Bu tek bir siteden toplanmış hali bu kadar abartı fiyata gerek yok tabii. Fakat Akakçe üzerinden en ucuz olacak şekilde toplarsanız fark azalır.
bence yanlış bilgi degil bir eleştri susturmak doğru bir karar değil dirKendin toplar mısın sistemi bir toplam fiyat bekliyorum senden Ama eğer aynı fiyatta çıkmazsa yanlış bilgi vermekten uyarı atmak zorunda kalacağım.
Allahina kurban reis.Aynı marka aynı özelliklerle aynı fiyata topla bir tane ben sana hediye edeceğim. Ama yapamazsan bir saat içinde banlanacaksın. Çünkü senin tüm hareketlerin sadece forumu karıştırmak için
Söz konusu "bilgi" olunca bencesi sencesi olmaz. Doğrudur veya yanlıştır kendinize göre kalıplar oluşturamazsınız. Ve Yanlış.bence yanlış bilgi degil bir eleştri susturmak doğru bir karar değil dir
Haklisin abi konuş beeSöz konusu "bilgi" olunca bencesi sencesi olmaz. Doğrudur veya yanlıştır kendinize göre kalıplar oluşturamazsınız. Ve Yanlış.
hocam sistem bana kalırsa piyasadaki nvdia sistem eksikliğine bir merhem ancak bir kaç kişinin lafı ile hype lanmak gereksiz dir diye düşünüyorumSöz konusu "bilgi" olunca bencesi sencesi olmaz. Doğrudur veya yanlıştır kendinize göre kalıplar oluşturamazsınız. Ve Yanlış.
Abi çekilişi aciklasanda MSI MAG göğe kasa çekilişini haniiSöz konusu "bilgi" olunca bencesi sencesi olmaz. Doğrudur veya yanlıştır kendinize göre kalıplar oluşturamazsınız. Ve Yanlış.