Neler Yeni

Yeni Sistem Tam Bir BALON!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

saphary

80+
@saphary Dostum vakit kaybısın;
cümlen açık: "Kendiniz toplasanız aynı fiyatta zaten"
cümlem açık: "Aynı marka aynı özelliklerle aynı fiyata topla bir tane ben sana hediye edeceğim. Ama yapamazsan bir saat içinde banlanacaksın. Çünkü senin tüm hareketlerin sadece forumu karıştırmak için"

Saçma sapan linkler düşünceler ile uydurma sözler söylüyorsun verdiğin M2 bile nvme M2 değil. 27 yaşındayım saçma sapan bir şeyle uğraşıyorum.
Saçma sapan link ne ya :D Senin link farklı benim link farklı mı. Anlayacağın dilden konuşayım. Sistemi parça parça ve indirimleri takip ederek toplaman gerekiyor. Gerçi atmayacağım yine parçalar farklı ve 150 TL falan pahalı oldu. Sen direk banla beni :(

Troyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Dumlu
Hocam sana kesinlikle katılıyorum ama bu konu ilk değil ben her zaman takipçilerime doğru olana yöneltecek şekilde yaklaşırım. Bu arkadaşlar Technopat forumdan geldiler ve şuan sadece haterlık yapıyorlar. Bu yorumları bir değil iki değil. Onlara geçen konularda PSU hakkında yanlışlarını gösterip kanıtları ile gerçek bilgi içerek bir yorumda bulundum yoruma kahkaha ifadesi atıyorlar topluca demem o ki amaçları katiyen bir şey öğrenmek değil buradaki huzursuzluktan besleniyorlar
Haklısın.Ben Youtube dan görüp yeni katıldım.Şu 5 dk da bir sürü yeni şey kattım dağarcığıma,ayrıca daha uygununu bulabilirmiyim sorusu kafamda yanıtlanmış oldu.Eleştiri yapan arkadaşta aslında iyi bir fayda sağladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berat Deniz Bakirci
Hocam sana kesinlikle katılıyorum ama bu konu ilk değil ben her zaman takipçilerime doğru olana yöneltecek şekilde yaklaşırım. Bu arkadaşlar Technopat forumdan geldiler ve şuan sadece haterlık yapıyorlar. Bu yorumları bir değil iki değil. Onlara geçen konularda PSU hakkında yanlışlarını gösterip kanıtları ile gerçek bilgi içeren bir yorumda bulundum yoruma kahkaha ifadesi atıyorlar topluca demem o ki amaçları katiyen bir şey öğrenmek değil buradaki huzursuzluktan besleniyorlar
Genel konuşmayalim bende technopat'dan geldim hiçte haterlikyapma amacim yok,sakin olalim,mesajlarima bakabilirsiniz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Eren Yeager
Benim merak ettiğim ve bilgisiz olduğum tek konu neden downgrade seçeneğinin olmadığı

fatihucar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Fatih uçar
incehesap' ta 7.824,26TL çıkıyor. imkansız bence. bu sistemi 5299 tl' ye bulması imkansız bence, çin' den alabilir belki :ROFLMAO: korona' dan dolayı gelmez zaten.. Dolar' da yüksek zaten.

saphary

80+
Beklemeyin. Topladığım parçalar farklı ve biraz pahalıya geldi.
Güle güle o zaman kardeşim.
[/QUOTE]
Güle güle :) 5600 civarı topladığım iyiydi aslında not alın. İki gün sonra bu sistem fırlayınca aklınızda bulunsun :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom