Neler Yeni

Yeni Sistem Tam Bir BALON!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdullah ŞAHİN
ben de böyle bişey beklemiyodum neredeyse epic sistemin aynısı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğan Işık
Valla sisteme bakmadım ama abdullah fiyatları aldığında gerçekten güzel indirimlerle alıyo

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
prim kasıyor elleşmeyin

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Aynı marka aynı özelliklerle aynı fiyata topla bir tane ben sana hediye edeceğim. Ama yapamazsan bir saat içinde banlanacaksın. Çünkü senin tüm hareketlerin sadece forumu karıştırmak için
Arkadaş Technopat forumdan gelen yeni üyelerimizden bir tanesi olup Technopat'ın kaliteli üyelerini hariç tutarak söylüyorum ki forumumuzda gereksiz bir haterlık gerçeği yansıtmayan söylemler bilgileri karartma üzerine forumumuzda hareketlerde bulundu. Son olarakta böyle bir konu açarak şöyle bir yalanı ortaya attı. Bende üstte bulunan yoruma konuya yazarak aksiyon almasını söyledim bir sonraki yorumu ile "peki deneyeceğim" diyerek yorumumu onayladı. Sonuç olarak kendi yalanına kendisi de inandığı için toplamaya çalıştı ve toplayamadı. Kendisine üzülerek sınırsız uzaklaşma veriyoruz.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Arkadaş Technopat forumdan gelen yeni üyelerimizden bir tanesi olup Technopat'ın kaliteli üyelerini hariç tutarak söylüyorum ki forumumuzda gereksiz bir haterlık gerçeği yansıtmayan söylemler bilgileri karartma üzerine forumumuzda hareketlerde bulundu. Son olarakta böyle bir konu açarak söyle bir yalanı ortaya attı. Bende üstte bulunan yoruma konuya yazarak aksiyon almasını söyledim bir sonraki yorumu ile "peki deneyeceğim" diyerek yorumumu onayladı. Sonuç olarak kendi yalanına kendisi de inandığı için toplamaya çalıştı ve toplayamadı. Kendisine üzülerek sınırsız uzaklaşma veriyoruz.
Resmen nutkum tutuldu bu nece bi seviyedir üstad

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom