- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,052
Gerçekten bu mantığı anlamaya aklım el vermiyor çok ilginç çokk
diretmenın sebebi nedirNasıl 300 TL pahalı dostum? Fiyatı tekrar toplayacağım.
Anakartı fiyata koymamışımdiretmenın sebebi nedir
Parçaları değiştirmek zorundayım fakat bir sistem toplamak içinŞu an senin bahsettiğin fiyattan o sistemi alamazsın. O bahsettiğin indirimler bir daha ne zaman gelir Allah bilir. Ki geldiği zaman yanılmıyorsam işlemcinin stoğu 30-40 civarlarındaydı. Parçaları değiştirmişsin bu çok ayrı bir saçmalık...
Tamam ya atın beni forumdan. Sırf yağ çekmeye Abdullah ı övüyorlar yarım saatir. Sisteminiz zaten 4 güne kalmaz 5800 Lira olacak.
Bakın tam da bu sebepten beni forumdan atabilirsinizBak bakalım tek tek toplayınca kaç çıkıyormuş fiyat.
Not: 2060 OC Modelini listede arattım ama çıkarmadı 2060 var.
ban is commingBak bakalım tek tek toplayınca kaç çıkıyormuş fiyat.
Not: 2060 OC Modelini listede arattım ama çıkarmadı 2060 var.
İyi dedin reis.abi tavsiyesi daha uygun fiyata toplayamayan arkadaşın özür dilemesi, forum yöneticisinin de fevri hareketlere son verip daha yapıcı ve bilgilendirici olması.Ortamı güzelleştiren insanlardır.İyi ortam olursa ağaçlar,çiçekler yetişir.Olmazsa ot bitmez saygılar
Hocam sana kesinlikle katılıyorum ama bu konu ilk değil ben her zaman takipçilerime doğru olana yöneltecek şekilde yaklaşırım. Bu arkadaşlar Technopat forumdan geldiler ve şuan sadece haterlık yapıyorlar. Bu yorumları bir değil iki değil. Onlara geçen konularda PSU hakkında yanlışlarını gösterip kanıtları ile gerçek bilgi içeren bir yorumda bulundum yoruma kahkaha ifadesi atıyorlar topluca demem o ki amaçları katiyen bir şey öğrenmek değil buradaki huzursuzluktan besleniyorlarabi tavsiyesi daha uygun fiyata toplayamayan arkadaşın özür dilemesi, forum yöneticisinin de fevri hareketlere son verip daha yapıcı ve bilgilendirici olması.Ortamı güzelleştiren insanlardır.İyi ortam olursa ağaçlar,çiçekler yetişir.Olmazsa ot bitmez saygılar