Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım ekran gelmiyor.

Ayzalcn04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ayaz
Herşeyi kontrol ettim her şey çalışıyor soketler yerinde ancak ekrana görüntü gelmiyor debug ışıklarından boot ışığı yanıyordu ssd ve hdd yi kontrol ettim sök tak yapdım yanmaya devam etti en son sata girişlerini söktüm boot ışığı hâla yanmaya devam ediyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim bir hevesim kursağımda kaldı
anakart : msi pro b550m gen3
işlemci : ryzen5 3600
ram : corsair vengeance rgb 8x2
psu : nzxt c550
ekran kartı: gtx 1060

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
dostum selamlar ramlerin soketlerini değiştirir misin ? geçenlerde benimde başıma geldi bilgisayarcı ramlerin soketini değiştirdi bilgisayar sorunsuz acıldı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav

Reav

80+ Silver
Herşeyi kontrol ettim her şey çalışıyor soketler yerinde ancak ekrana görüntü gelmiyor debug ışıklarından boot ışığı yanıyordu ssd ve hdd yi kontrol ettim sök tak yapdım yanmaya devam etti en son sata girişlerini söktüm boot ışığı hâla yanmaya devam ediyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim bir hevesim kursağımda kaldı
anakart : msi pro b550m gen3
işlemci : ryzen5 3600
ram : corsair vengeance rgb 8x2
psu : nzxt c550
ekran kartı: gtx 1060
Valla her şeyden kaynaklı olabilir ben monitörün fişini çıkart tak yaparak çözdüm sonra ekran kartını tak çıkar yapmıştım bikere tekrar çalışmadı güç kablosunu tak çıkar yaptım düzeldi sende bios pilini tıkar çak ve ram tak çıkar yaparak düzelebilir hepsini dene.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Samet
Hocam Hdmi Kablosunu ekran kartına bağlıyorsunuz değilmi?? anakarta bağlamış olabilirsiniz bi bakın

Charpner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Cem Karacaer
sök tak yapa yapa bilgisayar açıldı çözdüm
Ben de aynı durumla karşılaşıyorum ssd değiştirdim boot ışığı yanıyor ekran gelmiyor sök tak da yaptım en son neyi sök tak yaptığında açıldı veya kaçıncı denemende açıldı

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Ben de aynı durumla karşılaşıyorum ssd değiştirdim boot ışığı yanıyor ekran gelmiyor sök tak da yaptım en son neyi sök tak yaptığında açıldı veya kaçıncı denemende açıldı
Aynı sorunu yaşıyorum. Yeni m2 aldim taktım ekran gelmiyor. Ama eski M2 yi takınca ekran geliyor. Siz ne yaptınız

Top Bottom