Neler Yeni

Yeni sistem topluyorum, eleştirileriniz önerileriniz nelerdir ?

Runlax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Faruk Çelik
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum, ağırlıklı olarak oyun oynamak için kullanacam.

Kasa : Cooler Master TD500 Mesh
İşlemci : Ryzen 7 3800x
Anakart : MSI X570 Gaming PRO Carbon WiFi
Ekran kartı : MSI RTX 2080 Super Gaming Trio
RAM : GSKILL Trident Z Neo 32GB (2x16) 3600Mhz CL16
SSD m.2 : Samsung 970 Evo 500GB
SSD sata : Samsung 860 QVO 1TB
PSU : FSP Hydro G 750W Gold PSU
İşlemci Soğutucu : Cooler Master ML240R
Sizce nasıl bir sistem olmuş arkadaşlar ? Tavsiyeleriniz, eleştirileriniz ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arif

80+ Bronze
üst seviye bir bilgisayar olmuş, fakat bu dönemlerde bir sistem almak isterseniz x2 daha fazla para ödeyeceğinizi bilmelisiniz.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Fazlasıyla güzel bir sistem. Hayrını gömenizi temenni ederim.

beritankorkusuz

80+ Silver
üst seviye bir bilgisayar olmuş, fakat bu dönemlerde bir sistem almak isterseniz x2 daha fazla para ödeyeceğinizi bilmelisiniz.
Sanki dolar düşecekse hadi düştü diyelim ,sanki parca fiyatları düşecek hadi düştü diyelim gelen %5 ila 50 arası vergi kalkacak ,hadi kalktı diyelim, dolar sabit kalacak hatta artacak neden mı çünkü bu küresel sorun ulusal değil dünya genelinde artıyor

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Sanki dolar düşecekse hadi düştü diyelim ,sanki parca fiyatları düşecek hadi düştü diyelim gelen %5 ila 50 arası vergi kalkacak ,hadi kalktı diyelim, dolar sabit kalacak hatta artacak neden mı çünkü bu küresel sorun ulusal değil dünya genelinde artıyor
Dostum haklısın ancak yüzde 5-50 vergi bilgisayar parçalarına gelmedi. Beyaz eşya ve "lüks tüketim" olan şeylere geldi (yatlara ya da özel uçaklara gelmedi ama lol).

Runlax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Faruk Çelik
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, açıkçası bütçe sorunum olmadığından dolayı ve tamamen karantina döneminde psikolojimi rahatlatmak amacıyla bir sistem toparladım. Belki bekleyerek daha uyguna temin edebilirdim fakat beklemek istemedim.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Hayır değil. Verdiğin parayı geri alırsın. Sistem dizdikten sonra oc ile uğraşanlardan var. Ve çoğuda yapmayı bilmiyor. Veli nimet diyebilirim.

Runlax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Faruk Çelik
Siparişlerimin çoğunu piyasanın altında temin etmeye çalıştım

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,923
İsim
Mert Metshi
Hayır değil. Verdiğin parayı geri alırsın. Sistem dizdikten sonra oc ile uğraşanlardan var. Ve çoğuda yapmayı bilmiyor. Veli nimet diyebilirim.
oc yaparak para mı kazanacaksın

Top Bottom