Yeni sisteme geçilir mi

xkralxtr

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistemim yaklaşık 6 yıllık Ryzen 5 3600 ve rtx 2060 li bir sistem son zamanlarda internette karşılaştığım ddr5 ram krizi ve çoğu üreticinin artık kullanıcıya değilde yapay zeka şirketlerine üreticilik yapmasından dolayı fiyatların sürekli artacağını gördüm sizce sistemimi upgradeleme vakti gelmiş mi

Sistemim yaklaşık 6 yıllık Ryzen 5 3600 ve rtx 2060 li bir sistem son zamanlarda internette karşılaştığım ddr5 ram krizi ve çoğu üreticinin artık kullanıcıya değilde yapay zeka şirketlerine üreticilik yapmasından dolayı fiyatların sürekli artacağını gördüm sizce sistemimi upgradeleme vakti gelmiş mi
geç bile kalmışsın

Bütçe ve ihtiyaç meselesi hocam. İhtiyacın var mı önce ona karar ver sonrasında ihtiyaç varsa bütçede varsa tabi ki yeni sistem alınabilir.

Para varsa arkadaşın dediği gibi upgrade yapabilirsin bencede.

örnek veriyorum işlemciyi r5 5600 gpuyu 4060 yapabilirsin az bi fiyata onları elden çıkarıp çağ atlamış olursun

kral yetiyorsa gerek yok geç kaldın çünkü. Bundan 4 ay önce elimdeki 32 rami satıp üstüne 1-2k ekleyerek 2x16 6000mhz cl30 geçebiliyodum yapmadım keşke yapsaymısım. şuan ramler uçmuş benim ram 20k gösteriyor ekran kartım 15k zaten :D. Ardakaşlarında dediği gibi ihtiyaç varsa al yoksa boşver

Geri