Neler Yeni

Yeni sisteme geçiş yapacağım. Yardım lütfen?

paart3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özkan
Dostlar selam

Eski sistemi yükselticem..DDR3 sistemden, DDR4 geçmeyi düşünüyorum.

Amd ryzen 5 3600
MSI B450M-a Pro Max mi ?

yoksa intel 10400f mü almalıyım?

Bilmediğimden soruyorum..2.9ghz diyor artırılmış frekans ile; 4.3 çıkıyormuş sanırım. Lakin oc ile mi oluyor bu olay intelde? İntelin anakartı pahalı diye okumuştum oc için.

Eski sistemimde turbo boostta 3.6ghzde çalışıyordu. Buda öyle mi olur?

Son olarak; elimde msi gtx 1050ti var..şimdilik bununla devam etmeyi düşünüyorum. Ekran kartı stok olarak ve maddi açıdan, ilerleyen zamanlarda değişirim gibi düşüncem var. Bir sıkıntı çıkarır mı bu ekran kartı?

Ek olarak, ram olarak ne önerirsiniz? Rgb felan olmasına lüzum yok. KASADA GEREKİYOR. UYGUN İÇİNDE HAZIR PSU"LU.

350 psu var ,lakin yetmez sanırsam.

aydınlatırmısınız beni?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
yoksa intel 10400f mü almalıyım?
Bence 10400f ve yanına en ucuz h410 anakart almalısınız.Daha sonra 11. nesil işlemciler çıkınca bu anakartla işlemciyi satıp 11400F ve h510 anakartına geçersiniz.
Bilmediğimden soruyorum..2.9ghz diyor artırılmış frekans ile; 4.3 çıkıyormuş sanırım. Lakin oc ile mi oluyor bu olay intelde? İntelin anakartı pahalı diye okumuştum oc için.
OC değil.İşlemcinin kendi turbo frekansı onlar.Ayrıca işlemci oc için K serisi bir işlemciye sahip olmanız lazım.Ram frekansı arttırmak içinse Z serisi anakarta sahip olmanız lazım.
Son olarak; elimde msi gtx 1050ti var..şimdilik bununla devam etmeyi düşünüyorum. Ekran kartı stok olarak ve maddi açıdan, ilerleyen zamanlarda değişirim gibi düşüncem var. Bir sıkıntı çıkarır mı bu ekran kartı?
Çıkarmaz.Fakat tam performans alamazsınız işlemciden.
Ek olarak, ram olarak ne önerirsiniz? RGB felan olmasına lüzum yok.

Top Bottom