Yeni sisteme monitör,klavye,mouse ,kulaklık,koltuk önerisi lazım

arqeuda

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhabalar, foruma daha önce sistem tavsiyesi için konu açmıştım.Temmuz isimli arkadaş sağolsun onun tavsiyesiyle sistemi dizdik.Ancak ekran,mouse,klavye koltuk gibi kısımları eksik kaldı.Ayrıca odayı komple gaming e çevirmek istiyorum. Tavsiyelerinizi alırım, bir gamer şu an bu forumdan yetişiyor😂 belirli bir limit koymuyorum ama çok çıkmamak kaydı ile tabii ki f/p ürünleri olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Bu arada dizdiğimiz sistem beyaz.
Sistemin özellikleri:
5070ti ekran kartı
Asus b850 btf ana kart
Lexar ares 32gb ram
Kıoxia pro 2tb ssd
Aorus waterforce ıı 360 ice soğutucu
Corsair 3500x kasa

Şimdiden teşekkür ederim.🙏

Merhabalar, foruma daha önce sistem tavsiyesi için konu açmıştım.Temmuz isimli arkadaş sağolsun onun tavsiyesiyle sistemi dizdik.Ancak ekran,mouse,klavye koltuk gibi kısımları eksik kaldı.Ayrıca odayı komple gaming e çevirmek istiyorum. Tavsiyelerinizi alırım, bir gamer şu an bu forumdan yetişiyor😂 belirli bir limit koymuyorum ama çok çıkmamak kaydı ile tabii ki f/p ürünleri olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Bu arada dizdiğimiz sistem beyaz.
Sistemin özellikleri:
5070ti ekran kartı
Asus b850 btf ana kart
Lexar ares 32gb ram
Kıoxia pro 2tb ssd
Corsair 3500x kasa

9700x işlemci var tabii onu atlamışım 😁

Yanlış bilmiyorsam wraith yeni bi'türk markası ve kablosuz ekipmanları var buradan bakabilirsin güzel tasarımlı ürünleri var, arkadaşım mouse aldı ister dongle tak kullan istersen bluetooth ile kullan gibi seçeneği var mouseunda

Yanlış bilmiyorsam wraith yeni bi'türk markası ve kablosuz ekipmanları var buradan bakabilirsin güzel tasarımlı ürünleri var, arkadaşım mouse aldı ister dongle tak kullan istersen bluetooth ile kullan gibi seçeneği var mouseunda
Türk markası diyince bir korkmadım değil vallahi

Sistemin özellikleri:
5070ti ekran kartı
Asus b850 btf ana kart
Lexar ares 32gb ram
Kıoxia pro 2tb ssd
Corsair 3500x kasa

Hocam kendi ekipmanlarımı yazayım istersen bak sen internetten fiyat konularına. Kulaklık: Corsair HS80MAX Wireless, Mouse: Lamzu Maya X Wireless, Klavye: Wraith W75 kablolu, Monitör-1: AOC 240 hz 24 inch 1 ms IPS 1080P, Monitör-2: Samsung Odyssey G65B, Koltuk: Hawk Fame Gold
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk markası diyince bir korkmadım değil vallahi
Korkma sağlam markadır klavyesini kullanıyorum mouse da aldı arkadaşım ordan ikimiz de memnunuz hiçbir sorunu yok

Hocam kendi ekipmanlarımı yazayım istersen bak sen internetten fiyat konularına. Kulaklık: Corsair HS80MAX Wireless, Mouse: Lamzu Maya X Wireless, Klavye: Wraith W75 kablolu, Monitör-1: AOC 240 hz 24 inch 1 ms IPS 1080P, Monitör-2: Samsung Odyssey G65B, Koltuk: Hawk Fame Gold
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korkma sağlam markadır klavyesini kullanıyorum mouse da aldı arkadaşım ordan ikimiz de memnunuz hiçbir sorunu yok
Bakıyorum şimdi hocam sağolasın, aklımda itopya gibi mağazaları tek tek gezip ürünleri denemek vardı ama sanırım belli başlı mağazalarda deneme şansımız var, her mağazada ürün olmuyor sanırım

Bakıyorum şimdi hocam sağolasın, aklımda itopya gibi mağazaları tek tek gezip ürünleri denemek vardı ama sanırım belli başlı mağazalarda deneme şansımız var, her mağazada ürün olmuyor sanırım
Doğrudur hocam, her mağazada her ürünü bulamayabilirsiniz. Bu yazdığım ekipmanlardan inanılmaz memnunum fakat fiyatları her parça için makul gelmeyebilir ben referans olsun size diye yazdım. Tecrübeyle sabit, dünyanın en iyi ekipmanını da alsanız bazı oyunlarda bilek ve pre yoksa bir yere varamıyorsunuz :D

Bütçenize bağlı olarak monitörü 2k oled veya 4k oled seçebilirsiniz kulaklık olarak hs80 max pckolikte indirimliydi yanlış hatırlamıyorsam veya amazon depodan nova pro wireless 8-9k civarına düşüyordu
Klavye olarak beastesport klavye çıkarmıştı tam f/p ürün mouse olarak a5 ultra koltuk olarak xdrive ın modellerine bakabilirsiniz

Geri