Neler Yeni

Yeni Sistemi Al-Sat için Almak Mantıklı Mı?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Sistem bu:

Bu sistemi büyük ihtimal bir sürü kişi al-sat için kullanacak, ben şu an meraktan soruyorum. Bu sistemi al-sat için sipariş etmek mantıklı mı? Eğer mantıklıysa da tek tek mi satmak, tek ekran kartını mı satmak yoksa direkt tüm sistemi mi satmak daha mantıklı olur? Fiyatına göre iyi bir bilgisayar zaten kullanıcısı olanlar için alınır. Ben şu an sadece al-sat durumunu merak ediyorum.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Tek-tek satmak daha karlı olur ama uzun vadeli olabilir.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Sistem bu:

Bu sistemi büyük ihtimal bir sürü kişi al-sat için kullanacak ben şu an meraktan soruyorum. Bu sistemi al-sat için sipariş etmek mantıklı mı? Eğer mantıklıysa da tek tek mi satmak, tek ekran kartını mı satmak yoksa direkt tüm sistemi mi satmak daha mantıklı olur? Fiyatına göre iyi bir bilgisayar zaten kullanıcısı olanlar için alınır. Ben şu an sadece al-sat durumunu merak ediyorum.
bence gider

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayır getirisi olmaz kaldı ki şuan da sistemler çok çıkmaya başladı ve fiyatlarda eğilim var şuan için al sat yapılmaz yapılsa bile uzun bekletir ve kâr düşük olur bende al sat yapıyorum belli zamanlarda ama şuan yapmıyorum çünkü getirisi olmaz pek

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Sistem bu:

Bu sistemi büyük ihtimal bir sürü kişi al-sat için kullanacak, ben şu an meraktan soruyorum. Bu sistemi al-sat için sipariş etmek mantıklı mı? Eğer mantıklıysa da tek tek mi satmak, tek ekran kartını mı satmak yoksa direkt tüm sistemi mi satmak daha mantıklı olur? Fiyatına göre iyi bir bilgisayar zaten kullanıcısı olanlar için alınır. Ben şu an sadece al-sat durumunu merak ediyorum.
evet 1660super 5.5 dan gidiyor

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır getirisi olmaz kaldı ki şuan da sistemler çok çıkmaya başladı ve fiyatlarda eğilim var şuan için al sat yapılmaz yapılsa bile uzun bekletir ve kâr düşük olur bende al sat yapıyorum belli zamanlarda ama şuan yapmıyorum çünkü getirisi olmaz pek
İyi de ASUS TUF 1660S 6G'ler 2. el fiyatları 6.000₺, i3 12100 2. el fiyatları da 2.000₺ falan desek direkt 2 parçayı satıp kâr yaptırıyor.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
sat ekran kartını kasa 2.5 a gelir çak 3.200 e bitane 6500 xt 5700 e gelir kasa oda 7.500 bandında gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya direk kasa 9 bandından gider

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Sistem bu:

500 ile 800 lira arasına güzel bir kaar bırakabilir gibi piyasa böyle devam ederse :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
Bende al sata karşıyım ama hocam milletin elinde para var ise istediği gibi alıp satabilir buna da kimse karışamaz maalesef

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
hocam salin da ihtiyaci olanlar alsın az birakin nefes alsin insanlar

Top Bottom