Yeni Sistemim Çalışmıyor.

Anakarta güç veren kablonun tam takılı olduğundan emin olun. Anakarta kablonun tam takılı olduğuna eminseniz eğer düğmeye basarak psu nun fanları dönüyor mu diye bir gözlemleyin. Anakart üzerinde psu yu çalıştıran tetikleyiciler vardır (düğmeye bastığında anakarttan pcyi çalıştırır). Tetikleme kablosunun takılı olduğunu veya doğru takılıp takılmadığını kontrol edin. Eğer bunlara rağmen hala çalışmıyorsa psu arızalıdır.

Bahsettiğim tetikleyiciler
mqdefault.jpg

Bu kabloların doğru takılı olduğundan veya takılı olduğundan emin olun. Kasanın güç düğmesi çalışmıyor olabilir bu yüzden bir tornavida yardımı ile power sw tetikleyicisine dokunun. Eğer güç geliyorsa kasa çalışmaya başlayacaktır.

Tam oturmuş durumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç tepkime yok hocam
Hocam şu kablolara bakarmısınız artı eksi yönlerine gerekirse çıkarıp tekrar takın %90 olacaktır büyük tekli kablonun yanındaki birkaç kablodan bahsediyorum
image.jpg

Anakarta güç veren kablonun tam takılı olduğundan emin olun. Anakarta kablonun tam takılı olduğuna eminseniz eğer düğmeye basarak psu nun fanları dönüyor mu diye bir gözlemleyin. Anakart üzerinde psu yu çalıştıran tetikleyiciler vardır (düğmeye bastığında anakarttan pcyi çalıştırır). Tetikleme kablosunun takılı olduğunu veya doğru takılıp takılmadığını kontrol edin. Eğer bunlara rağmen hala çalışmıyorsa psu arızalıdır.

Alıntıyı görüntüle
Bu kabloların doğru takılı olduğundan veya takılı olduğundan emin olun. Kasanın güç düğmesi çalışmıyor olabilir bu yüzden bir tornavida yardımı ile power sw tetikleyicisine dokunun. Eğer güç geliyorsa kasa çalışmaya başlayacaktır.
Aynısını yazdım :)

Hocam şu kablolara bakarmısınız artı eksi yönlerine gerekirse çıkarıp tekrar takın %90 olacaktır büyük tekli kablonun yanındaki birkaç kablodan bahsediyorumAlıntıyı görüntüle

Aynısını yazdım :)
Benden önce mi yazdın sonra mı ?

Senin attığının anakartta nasıl gözüktüğünü gösterdim ve konu sahibinin kafakarışıklığını engellemek için yaptım.
Anladım :) kafa karışıklığı olmasın tabii.

Alıntıyı görüntüle
Hocam sorunu hallettim işlemciyi çıkar tak yaptım çalıştı. Şimdi de ekrana görüntü gelmiyor sadece kasa çalışıyor.

Hocam sorunu hallettim işlemciyi çıkar tak yaptım çalıştı. Şimdi de ekrana görüntü gelmiyor sadece kasa çalışıyor.
Bi 5 dk çalışsın. Bir süre bekledikten sonra yeniden başlatıp tekrar deneyin. Görüntü hala gelmiyorsa eğer ramleri kontrol etmeniz gerekir. Ramleri çıkarıp tekrar oturtmaya çalışın. Büyük ihtimal 1 2 denemeden sonra görüntü gelecektir. Bir problem olursa yazın ben buradayım.

Statik elektrik oluşmuş olabilir, yeni sistemlerde olabiliyor bendede olmuştu, anakart, ram,işlemci fanıyla beraber çıkartıp taktıktan sonra düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,366
Üyeler
192,301
Son üye
selamlarefendim
Geri