Neler Yeni

Yeni sistemim geldi ama ekrana görüntü gelmiyor?

Anonim175

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ayaz Yılmaz
Görüntü gelmiyor derken? Hiç mi bir şey yok? Eğer öyleyse bağlantıları doğru yaptıgınızdan emin olun
Sistem çalışıyor ama hdmı ile TV'ye bağlıyorum görüntü gelmiyor sinyal yok diyor ramleri sök taktmı yapayim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin
Sistem çalışıyor ama hdmı ile TV'ye bağlıyorum görüntü gelmiyor sinyal yok diyor ramleri sök taktmı yapayim
Görüntü kablosunu (HDMİ) yanlışlıkla anakarta takmıyorsun dimi?

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Sistem sorunsuz çalışıyor şuan, ama reset ışığında kırmızı Yanıp o sönüyor
Pc'nin çalıştığını belirtmek adına bir ışıktır belki de. Bende güç tuşunda beyaz ışık sabit yanıyor açıkken.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin

Basrii

80+ Bronze
Pc'nin çalıştığını belirtmek adına bir ışıktır belki de. Bende güç tuşunda beyaz ışık sabit yanıyor açıkken.
hocam şu bu yorumu sistemden yazıyorum. Power tuşunda hali hazırda zaten yanan bir mavi ışık var. Şuan sistemi stres testine sokmak istiyorum hangi programları indirmem gerek onu arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın içindeki sarı ışık ekran kartının takılı olduğu PCI girişin aktif olduğunu göstermek için.
birde hocam bir şey daha sormak istiyorum. Ben sisteme 1 tane de 1 TB harddisk aldım onun kablo montajını yaptım aygıt yöneticisinde gözüküyor hard disk ama bu bilgisayar kısmınca sadece m2 ssd C gözüküyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin
Hocam ramleri sokup taktım ramler çalışıyor ama ekran kartınin fanları çalışmıyor napmam lazim
Yük binince ekran kartının fanları devreye girer. Anakartta kırmızı ışık yanan yer var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom