Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Halen görüntü gelmiyor mu?Kırmızı ışık yok PCI yuvasının orda bı turuncu ışık yanıyor birtek
Halen görüntü gelmiyor mu?Kırmızı ışık yok PCI yuvasının orda bı turuncu ışık yanıyor birtek
Hayır yarın bilgisayarciya goturucemHalen görüntü gelmiyor mu?
Tüm parçaları yerine oturduğundan ve kabloların oturup oturmadığını bir tekrardan kontrol edin hocam. Olmadı bir BİOS'u sıfırlayıp deneyin.Hayır yarın bilgisayarciya goturucem
Hocam Sistem şuanlik güzel rocket league iniyor, dediğin gibi o reset tuşunda kırmızı ışık hala yanıp sönüyor. Furmark testinde ekran kartı 60 dereceyi geçmedi. Hard diski de montajladım sorunsuz çalışıyor her şey. Ama hala msi afterburner kuramadım. Açıyorum ama değerler 0 yazıyor çözemedim bir türlü.Hocam sistem nasıl? Kurulumları tamamladınız mı? @Basrii
Güle güle kullanın Hocam Birde açılmadı vs yazmışsınız nasıl çözdünüz?Hocam Sistem şuanlik güzel rocket league iniyor, dediğin gibi o reset tuşunda kırmızı ışık hala yanıp sönüyor. Furmark testinde ekran kartı 60 dereceyi geçmedi. Hard diski de montajladım sorunsuz çalışıyor her şey. Ama hala msi afterburner kuramadım. Açıyorum ama değerler 0 yazıyor çözemedim bir türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Onurology @n7cati
Aslanlar gibi
Hayirlisi olsun gule gule kullanin. Halledersiniz onu da.Hocam Sistem şuanlik güzel rocket league iniyor, dediğin gibi o reset tuşunda kırmızı ışık hala yanıp sönüyor. Furmark testinde ekran kartı 60 dereceyi geçmedi. Hard diski de montajladım sorunsuz çalışıyor her şey. Ama hala msi afterburner kuramadım. Açıyorum ama değerler 0 yazıyor çözemedim bir türlü.
@Onurology @n7cati
Aslanlar gibi
Internete wi-fidan mi baglaniyorsunuz?Hayirlisi olsun gule gule kullanin. Halledersiniz onu da.
Benim sistem 3060ti dı sisteme bir reset attım görüntü düzeldi ilk geldiğinde açılmadı ama. Şuan sorunsuz çalışıyor oyun yükleniyor.Güle güle kullanın Hocam Birde açılmadı vs yazmışsınız nasıl çözdünüz?
Ayrıca sizin sistem blade-5600 müydü
Wi-fi usb aldım ondan bağlanıyorumHayirlisi olsun gule gule kullanin. Halledersiniz onu da.
Internete wi-fidan mi baglaniyorsunuz?
Memnun musunuz? Oyun oynarken ping vs. yaratıyor mu?Benim sistem 3060ti dı sisteme bir reset attım görüntü düzeldi ilk geldiğinde açılmadı ama. Şuan sorunsuz çalışıyor oyun yükleniyor.
Wi-fi usb aldım ondan bağlanıyorum
Modeli kingboss ac1300mbps
Hocam monitör eskiyse görüntü gelmez İnternet vga hdmi dönüştürücü alman lzm yada İnternet Cafe lerde var ondan çalışmıyor durSistemi montajladım ama görüntü gelmiyor aşağıya bıraktığımhatayı veriyor.
Disk yöneticisinden onu birim olusturman lazım sanırım onun içinhocam şu bu yorumu sistemden yazıyorum. Power tuşunda hali hazırda zaten yanan bir mavi ışık var. Şuan sistemi stres testine sokmak istiyorum hangi programları indirmem gerek onu arıyorum.
birde hocam bir şey daha sormak istiyorum. Ben sisteme 1 tane de 1 TB harddisk aldım onun kablo montajını yaptım aygıt yöneticisinde gözüküyor hard disk ama bu bilgisayar kısmınca sadece m2 ssd C gözüküyor.
Disk yönetiminden siyah yazı olacak ayrılmamış alan diye ona sağ tıkla yeni birim oluştur de. Birkaç seçenek sonra sana diskin adını soracak orayı Yerel Disk olarak değiştirebilirsin.hocam şu bu yorumu sistemden yazıyorum. Power tuşunda hali hazırda zaten yanan bir mavi ışık var. Şuan sistemi stres testine sokmak istiyorum hangi programları indirmem gerek onu arıyorum.
birde hocam bir şey daha sormak istiyorum. Ben sisteme 1 tane de 1 TB harddisk aldım onun kablo montajını yaptım aygıt yöneticisinde gözüküyor hard disk ama bu bilgisayar kısmınca sadece m2 ssd C gözüküyor.