Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Kamerada geliştirme bekliyorum. S22 serisinden beri işlemci haricinde kayda değer bir değişiklik görmedik.
Daha iyi kamera ve daha iyi işlemci bekliyoruz. Snapdragondan şaşmasın sakın. Keşke şu kamera etrafına koyduğu yükseltiyi de iptal etse. Ağustos da fiyatı düşünce ydsini almayı düşünüyorum yorumlara göre
Kamera için çok söylenti var ama net değiller ya. İşlemci için herkes ikiye bölündü birileri exynos birileri snapdragon olsun diyor

Kamera için çok söylenti var ama net değiller ya. İşlemci için herkes ikiye bölündü birileri exynos birileri snapdragon olsun diyor
Diyaframın küçülmesi olabilir ama Sensörü büyütmezler, büyütürlerse kamera adası ciddi büyür.

Exynos 2600 manyak geliyor:
istediği kadar güçlü olsun ben yine tsmc üretimi snapdragon işlemcileri tercih ederim
şuanda s25 ve tab s9 ultra kullanıyorum gayet memnunum

Exynos 2600 manyak geliyor:
Hocam benim öyle aşırı performansla aşırı iyi kamerayla işim yok. Her şey ortalama olsun ama 5-6 sene kasmadan donmadan işimi görsün istiyorum. Bu 2600 işlemciyi aşırı performanslı yapıp kısa sürede telefonları yavaşlatacaklar gibi hissediyorum. 6 seneye yaklaştı s10e kullanıyorum. Kasma donması ve pilinden başka derdim yok. Yeni telefonda da bu sorunların giderilmesini bekliyorum. s10e de şarj hızı 18w idi 25 olsa bile fark edecek benim için ama 45 olsa tadından yenmez. Onun dışında s10e de batarya çok küçüktü (3100mah) en küçük s26 modelinde güzel bir mah ile gelirse çok güzel olur

Hocam benim öyle aşırı performansla aşırı iyi kamerayla işim yok. Her şey ortalama olsun ama 5-6 sene kasmadan donmadan işimi görsün istiyorum. Bu 2600 işlemciyi aşırı performanslı yapıp kısa sürede telefonları yavaşlatacaklar gibi hissediyorum. 6 seneye yaklaştı s10e kullanıyorum. Kasma donması ve pilinden başka derdim yok. Yeni telefonda da bu sorunların giderilmesini bekliyorum. s10e de şarj hızı 18w idi 25 olsa bile fark edecek benim için ama 45 olsa tadından yenmez. Onun dışında s10e de batarya çok küçüktü (3100mah) en küçük s26 modelinde güzel bir mah ile gelirse çok güzel olur

60w şarj hızı kesinleşti ama batarya 5000-5.500 arasında olucak gibi duruyor

ha bir de depolama artık 512 standartlaşmalı. 128/256 yerine 256/512 gelmeli ülkeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60w şarj hızı kesinleşti ama batarya 5000-5.500 arasında olucak gibi duruyor
Senin dediğin ultra galiba. Ben en küçük modelden bahsediyorum

ha bir de depolama artık 512 standartlaşmalı. 128/256 yerine 256/512 gelmeli ülkeye

12/256 dan başlıycakmış 12/512 de olabilir net hatırlamıyorum 16/1tb a kadar seçenek var

Senin dediğin ultra galiba. Ben en küçük modelden bahsediyorum

Onlar 45w diye hatırlıyorum hocam yanlışım olabilir

elimize geçen net bilgileri toplamak istiyorum belki bakan gören olur.
LANSMAN 25 ŞUBAT 2026 SAN FRANSİSKODA YAPAY ZEKANIN BAŞ KENTİ DEDİKLERİ YERDE YAPILACAK
cihaz ai için üretilmiş en güçlü telefon olmayı hedefliyor
cihaz 5000-5.500mah aralığında batarya ile gelecek. 60w hızlı şarj desteği var
en düşük hafıza ram oranı 12/512 olması ve 16/1 tb seçenekleri bekleniyor
işlemci kısmında bazı pazarlarda snapdragon 8 gen5 bazılarında ise exynos 2600 bekleniyor ( bazı kaynaklar ultra için snapdragon geleceğini söylüyor.
yeni bir m14 ekranımız var. daha parlak ve daha verimli enerji tüketimi az bir ekran.
yeni sağlam magsafe desteği
s pen yeniden bluothoot ile gelicek.
kamera kısmında çok yenilik yok gibi gözüküyor sadece iyileştirme
tahmini fiyat ultra için 1400 dolar civarında
ekran koruyucuları sızdırıldı yani kasa yapısını anlayabiliriz. görseli aşağıya bırakıyorum
1762266139880.webp

1762266207863.webp

exynos 2600 en son testi böyle diye gördüm umarım doğrudur pek gerçek değil gibi duruyor ama :/

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,282
Üyeler
183,814
Son üye
YKPHLVN
Geri