Dag Sıcanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
alo demesi

Kamera sensörleri için sonnyle anlaşmalar yapılıyormuş sanırım. Diyafram 1.4 mü 1.2 ye mi ne düşücekmiş. İşler değişicek gibiGüzel güzel. Kamerada çok geri kaldılar ama kesinlikle el atmaları lazım. X200 ultra zoom konusunda şampiyon. Sensör ne? Samsung. E koysana kendimede öyle bir şey. Ha büyük çıkıntılı ve yer istiyor ama o kadar olmasada yap yani bir şeyler.
Bakalım. Çok geri kaldılar toplasalar bari.Kamera sensörleri için sonnyle anlaşmalar yapılıyormuş sanırım. Diyafram 1.4 mü 1.2 ye mi ne düşücekmiş. İşler değişicek gibi
şarj-batarya-ram arttırılması yeterliBir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
Eğer diyafram 1.2 ye çıkarsa işler değişir hocam.Bakalım. Çok geri kaldılar toplasalar bari.
One iu gibi bir işletim sistemi varken çok gerek olacağını düşünmüyorum.Bootloader kilidini kaldırmalarını isterim ama geri adım atacaklarını düşünmüyorum.
Güzel güzel. Şöyle Bi dxomarkat ilk 10lara bir girsin. Gerçi dxomarka güvenmiyorum ben ama olsun. Ya da en azından şöyle vivo x200 proya falan rekabet edebilir seviyeye gelsin çok süper olur.Batarya minimum 6k mah olmalı
100w şarj.
Yansıma önleyici kaplama daha iyi olmalı.
Ana Sensörün ya kendisi büyümeli yada yada diyafram ciddi oranda büyümeli.
Periskop telefoto hp9 gibi 200mpx sensörler ile değiştirilmeli.
Eğer bunlar olursa xiaomi 15 ultra yı değiştirmeye değecek bir telefon ortaya çıkartabilirler ama dediklerimin çeyreği bile anca gelir muhtemelen, s25u cilalanmış haline hazır olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer diyafram 1.2 ye çıkarsa işler değişir hocam.
2 nm olduğu için bayağı iyi olur da üretim verimliliği çok düşükmüşHaklı bir bakış açısı aslında üst seviye bir cihaz sürecekler piyasaya ancak optimizasyonda sorun yaşamazlarsa bir şey olmaz diye düşünüyorum
Sanmam samsung fanboyluğu fazla yok. Ama 1-2 ay sonra fiyat düşüşü olur hemen almamak lazım
Sanmam hocam ya bence daha geliştirmeleri lazım. Çift işlemci söylentisi de var bazı pazarlarda farklı işlemciler olucak iddiası da var
Dxomark popüler olan telefonlara çok gereksiz puan veriyor ama şu yeni puanlama sistemi fena değil gibi. Vivo ile rekabet etmesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım.One iu gibi bir işletim sistemi varken çok gerek olacağını düşünmüyorum.
Güzel güzel. Şöyle Bi dxomarkat ilk 10lara bir girsin. Gerçi dxomarka güvenmiyorum ben ama olsun. Ya da en azından şöyle vivo x200 proya falan rekabet edebilir seviyeye gelsin çok süper olur.
İki kocaman teli nasıl taşıyacaksınız?S24u Yd nin yanına ikinci telefon olarak bunu alacak gibiyim. Kamera dizaynı hoşuma gitmedi ama kılıfla belli olmaz sanırım. Dediğin özellikler s25u yerine buna itiyor. Sonra uzun süre 24u 26u dönüşümlü kullanırım.
Hocam niye ikisini taşıyayım? 24u kapanınca 26u ya geçeceğim. O kapanınca yeni yıla geçmiş olacağım için 24u ya döneceğim. Böyle tekrar edecek.İki kocaman teli nasıl taşıyacaksınız?