Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Fiyatının uygun olmasi ve artık her yıl çıkmaması. Daha s25 birkaç ay önce çıkmamış mıydı?

Hocam niye ikisini taşıyayım? 24u kapanınca 26u ya geçeceğim. O kapanınca yeni yıla geçmiş olacağım için 24u ya döneceğim. Böyle tekrar edecek.
İlginç bir taktik hocam.

Hocam niye ikisini taşıyayım? 24u kapanınca 26u ya geçeceğim. O kapanınca yeni yıla geçmiş olacağım için 24u ya döneceğim. Böyle tekrar edecek.
Bende eldeki s23 le bunu yapmayı düşünüyorum. O 4 ay koymaz bunla yarı fiyatına geliyor hem

fiyat tahmini kaç olur 75 gibi bütçem var düşmesini beklemeye değer mi s25 ultra yeterli olur mu

Dxomark popüler olan telefonlara çok gereksiz puan veriyor ama şu yeni puanlama sistemi fena değil gibi. Vivo ile rekabet etmesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım.
17 pronun x200 ultrayı geçmesi hala çok mantıksız.. Evet dediğiniz gibi çok fark var. Özellikle süper makroda.

17 pronun x200 ultrayı geçmesi hala çok mantıksız.. Evet dediğiniz gibi çok fark var. Özellikle süper makroda.
17 pro nun x200 ultrayı geçmesi İM KAN SIZ, tamamen marka şişirmesi. Bendeki 15 ultra ile x200 ultrayı makroda karşılaştırmak çok isterdim.

Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
Artık şu hızlı şarj devrimini yapsınlar, birde Apple için OLED panel üretiyorlar kendi ultra cihazlarında AMOLED panel kullanıyorlar.
Başka da bir beklentim yok :kekw:

İlginç bir taktik hocam.
Bir telefon parasına iki telefonum olacak hocam. İleride canım sıkılsa yeni telefon alsam kayıt derdi yok elimde imei devlet tarafından bloke konulmamış iki tane yd cihaz olacak 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende eldeki s23 le bunu yapmayı düşünüyorum. O 4 ay koymaz bunla yarı fiyatına geliyor hem
Aynen öyle hocam. Hem kullanılmamış telefon imei bloke yedi derdi de yok. At kenara dursun canavar gibi telefon 😁

Kamera lensi değişsin artık, geri kalanı zaten gayet yeterli.

17 pro nun x200 ultrayı geçmesi İM KAN SIZ, tamamen marka şişirmesi. Bendeki 15 ultra ile x200 ultrayı makroda karşılaştırmak çok isterdim.
15 ultradan memnun musunuz hocam? Yazılım konusunda sıkıntı yaşatıyor mu kamerada? Lens geçişi fazla pozlama vs.

Kamera olarak diğer rakipleri ciddi yok aldı. Artık Samsung da bir şeyler yapmalı kaç nesildir aynı lensleri kullanıyor. Dxomark da s25 ultra puanı ciddi kötü. Xiaomi oppo Huawei Apple Kamera alanın da Samsung u baya geri de bıraktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,495
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri