İlginç bir taktik hocam.Hocam niye ikisini taşıyayım? 24u kapanınca 26u ya geçeceğim. O kapanınca yeni yıla geçmiş olacağım için 24u ya döneceğim. Böyle tekrar edecek.
her yıl neden çıkmasınFiyatının uygun olmasi ve artık her yıl çıkmaması. Daha s25 birkaç ay önce çıkmamış mıydı?
Bende eldeki s23 le bunu yapmayı düşünüyorum. O 4 ay koymaz bunla yarı fiyatına geliyor hemHocam niye ikisini taşıyayım? 24u kapanınca 26u ya geçeceğim. O kapanınca yeni yıla geçmiş olacağım için 24u ya döneceğim. Böyle tekrar edecek.
17 pronun x200 ultrayı geçmesi hala çok mantıksız.. Evet dediğiniz gibi çok fark var. Özellikle süper makroda.Dxomark popüler olan telefonlara çok gereksiz puan veriyor ama şu yeni puanlama sistemi fena değil gibi. Vivo ile rekabet etmesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım.
75k zaten s25 ultra 26 nerden baksan 85-90k olur en azfiyat tahmini kaç olur 75 gibi bütçem var düşmesini beklemeye değer mi s25 ultra yeterli olur mu
17 pro nun x200 ultrayı geçmesi İM KAN SIZ, tamamen marka şişirmesi. Bendeki 15 ultra ile x200 ultrayı makroda karşılaştırmak çok isterdim.17 pronun x200 ultrayı geçmesi hala çok mantıksız.. Evet dediğiniz gibi çok fark var. Özellikle süper makroda.
Artık şu hızlı şarj devrimini yapsınlar, birde Apple için OLED panel üretiyorlar kendi ultra cihazlarında AMOLED panel kullanıyorlar.Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
Bir telefon parasına iki telefonum olacak hocam. İleride canım sıkılsa yeni telefon alsam kayıt derdi yok elimde imei devlet tarafından bloke konulmamış iki tane yd cihaz olacakİlginç bir taktik hocam.
Aynen öyle hocam. Hem kullanılmamış telefon imei bloke yedi derdi de yok. At kenara dursun canavar gibi telefonBende eldeki s23 le bunu yapmayı düşünüyorum. O 4 ay koymaz bunla yarı fiyatına geliyor hem
15 ultradan memnun musunuz hocam? Yazılım konusunda sıkıntı yaşatıyor mu kamerada? Lens geçişi fazla pozlama vs.17 pro nun x200 ultrayı geçmesi İM KAN SIZ, tamamen marka şişirmesi. Bendeki 15 ultra ile x200 ultrayı makroda karşılaştırmak çok isterdim.