sansi salvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sefer iyi bişey gelicek gibi hissediyorumSatın alcam düzgün bişi olsun lütfen

Bu sefer iyi bişey gelicek gibi hissediyorumSatın alcam düzgün bişi olsun lütfen
kamerada aman aman bir gelişme yok gibi duruyor ama ultra kamerası ve 40x net zoom için alacağımdan yeterli banaBu sefer iyi bişey gelicek gibi hissediyorum
Normal bir fiyattaki telefonlarda umursamam ama en ust duzey ultra model bir telefonsun sen . Neden 15 20k lık telefonlar gibi 12 gb ram /256 gb hafiza ile basliyorsun. Zaten 1 dünya para isteniyor üstüne ek ödeme bekleniyor. High tier telefonlarda neden hala 16/24 gb ram , 512/1 tb ssd, 6k/8k arası batarya, 90 watt ustu hizli sarj olmasin. Hatta ultra telefonlarda hafiza karti yeride olmalı ki(kamera bideo isi icin kullanan olur diye) bulunmalı.Ramler 12 den başlayıp en düşük hafıza 512 gb, hızlı şarj olarak 45 olarak kalıp kablosuz 25 vereceklermiş. Magsafe mıknatısını güçlendirip aksesuarlara hazır hale getiriceklermiş. Batarya bilgisi net değil ama inceltiyorlar cihazı eee yeni ekran ve performans odaklı bir işlemci için en az 6bin mah batarya olması lazım ancak daha çok tasarrufda yönelicekler gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İp13 den geçmeyi düşünüyorum bende ama kararsızım. Net bir çıkış yapınca karar vericem
Artık şu sensörleri yenileyip büyütmeliler. Ekranına laf yok hep çok güzel ekranları oluyor. Batarya ve şarjda biraz yenilik olsun. İşlemci zaten en iyisi olcak. Başkada bir şey kalmıyor zaten. Ha birde s pene blutoothu falan geri getirip biraz daha işlevsellik kazandırsınlar.Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
S pen yeniden blutoothlu oluyomuş hocam onun bilgisi var sensör ve kameraya değinilmedi fazlaca maalesefArtık şu sensörleri yenileyip büyütmeliler. Ekranına laf yok hep çok güzel ekranları oluyor. Batarya ve şarjda biraz yenilik olsun. İşlemci zaten en iyisi olcak. Başkada bir şey kalmıyor zaten. Ha birde s pene blutoothu falan geri getirip biraz daha işlevsellik kazandırsınlar.
Haklı bir bakış açısı aslında üst seviye bir cihaz sürecekler piyasaya ancak optimizasyonda sorun yaşamazlarsa bir şey olmaz diye düşünüyorumNormal bir fiyattaki telefonlarda umursamam ama en ust duzey ultra model bir telefonsun sen . Neden 15 20k lık telefonlar gibi 12 gb ram /256 gb hafiza ile basliyorsun. Zaten 1 dünya para isteniyor üstüne ek ödeme bekleniyor. High tier telefonlarda neden hala 16/24 gb ram , 512/1 tb ssd, 6k/8k arası batarya, 90 watt ustu hizli sarj olmasin. Hatta ultra telefonlarda hafiza karti yeride olmalı ki(kamera bideo isi icin kullanan olur diye) bulunmalı.
Sanmam samsung fanboyluğu fazla yok. Ama 1-2 ay sonra fiyat düşüşü olur hemen almamak lazımacaba ulkede stok biter mi iphoneda oldugu gibi
Sanmam hocam ya bence daha geliştirmeleri lazım. Çift işlemci söylentisi de var bazı pazarlarda farklı işlemciler olucak iddiası da varExynoss işlemci ile geleceği söyleniyor
amaaan yeni teknolojiler yayginlaşsin ulasilabilir olsun da gerisi onemli degil.Sanmam samsung fanboyluğu fazla yok. Ama 1-2 ay sonra fiyat düşüşü olur hemen almamak lazım
Ultrada belki olmazda düz modelde exynos kesin diyorlar,yeni s25 aldım bakalım inşallah pişman olmayızHaklı bir bakış açısı aslında üst seviye bir cihaz sürecekler piyasaya ancak optimizasyonda sorun yaşamazlarsa bir şey olmaz diye düşünüyorum
Sanmam samsung fanboyluğu fazla yok. Ama 1-2 ay sonra fiyat düşüşü olur hemen almamak lazım
Sanmam hocam ya bence daha geliştirmeleri lazım. Çift işlemci söylentisi de var bazı pazarlarda farklı işlemciler olucak iddiası da var
90 civarı beklentiler hocamne kadar olur sizce 80k tel alıcam 1 2 aya ip 17 düz düşünüyorum şuan
Olursa eğer farklı bir deneyim olucak firma için. Başarırlarsa her seride görebiliriz kendi işlemcileriniUltrada belki olmazda düz modelde exynos kesin diyorlar,yeni s25 aldım bakalım inşallah pişman olmayız
Güzel güzel. Kamerada çok geri kaldılar ama kesinlikle el atmaları lazım. X200 ultra zoom konusunda şampiyon. Sensör ne? Samsung. E koysana kendimede öyle bir şey. Ha büyük çıkıntılı ve yer istiyor ama o kadar olmasada yap yani bir şeyler.S pen yeniden blutoothlu oluyomuş hocam onun bilgisi var sensör ve kameraya değinilmedi fazlaca maalesef