Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Ramler 12 den başlayıp en düşük hafıza 512 gb, hızlı şarj olarak 45 olarak kalıp kablosuz 25 vereceklermiş. Magsafe mıknatısını güçlendirip aksesuarlara hazır hale getiriceklermiş. Batarya bilgisi net değil ama inceltiyorlar cihazı eee yeni ekran ve performans odaklı bir işlemci için en az 6bin mah batarya olması lazım ancak daha çok tasarrufda yönelicekler gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İp13 den geçmeyi düşünüyorum bende ama kararsızım. Net bir çıkış yapınca karar vericem
Normal bir fiyattaki telefonlarda umursamam ama en ust duzey ultra model bir telefonsun sen . Neden 15 20k lık telefonlar gibi 12 gb ram /256 gb hafiza ile basliyorsun. Zaten 1 dünya para isteniyor üstüne ek ödeme bekleniyor. High tier telefonlarda neden hala 16/24 gb ram , 512/1 tb ssd, 6k/8k arası batarya, 90 watt ustu hizli sarj olmasin. Hatta ultra telefonlarda hafiza karti yeride olmalı ki(kamera bideo isi icin kullanan olur diye) bulunmalı.

Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
Artık şu sensörleri yenileyip büyütmeliler. Ekranına laf yok hep çok güzel ekranları oluyor. Batarya ve şarjda biraz yenilik olsun. İşlemci zaten en iyisi olcak. Başkada bir şey kalmıyor zaten. Ha birde s pene blutoothu falan geri getirip biraz daha işlevsellik kazandırsınlar.

Artık şu sensörleri yenileyip büyütmeliler. Ekranına laf yok hep çok güzel ekranları oluyor. Batarya ve şarjda biraz yenilik olsun. İşlemci zaten en iyisi olcak. Başkada bir şey kalmıyor zaten. Ha birde s pene blutoothu falan geri getirip biraz daha işlevsellik kazandırsınlar.
S pen yeniden blutoothlu oluyomuş hocam onun bilgisi var sensör ve kameraya değinilmedi fazlaca maalesef

Exynoss işlemci ile geleceği söyleniyor

Normal bir fiyattaki telefonlarda umursamam ama en ust duzey ultra model bir telefonsun sen . Neden 15 20k lık telefonlar gibi 12 gb ram /256 gb hafiza ile basliyorsun. Zaten 1 dünya para isteniyor üstüne ek ödeme bekleniyor. High tier telefonlarda neden hala 16/24 gb ram , 512/1 tb ssd, 6k/8k arası batarya, 90 watt ustu hizli sarj olmasin. Hatta ultra telefonlarda hafiza karti yeride olmalı ki(kamera bideo isi icin kullanan olur diye) bulunmalı.
Haklı bir bakış açısı aslında üst seviye bir cihaz sürecekler piyasaya ancak optimizasyonda sorun yaşamazlarsa bir şey olmaz diye düşünüyorum

acaba ulkede stok biter mi iphoneda oldugu gibi
Sanmam samsung fanboyluğu fazla yok. Ama 1-2 ay sonra fiyat düşüşü olur hemen almamak lazım

Exynoss işlemci ile geleceği söyleniyor
Sanmam hocam ya bence daha geliştirmeleri lazım. Çift işlemci söylentisi de var bazı pazarlarda farklı işlemciler olucak iddiası da var

Haklı bir bakış açısı aslında üst seviye bir cihaz sürecekler piyasaya ancak optimizasyonda sorun yaşamazlarsa bir şey olmaz diye düşünüyorum

Sanmam samsung fanboyluğu fazla yok. Ama 1-2 ay sonra fiyat düşüşü olur hemen almamak lazım

Sanmam hocam ya bence daha geliştirmeleri lazım. Çift işlemci söylentisi de var bazı pazarlarda farklı işlemciler olucak iddiası da var
Ultrada belki olmazda düz modelde exynos kesin diyorlar,yeni s25 aldım bakalım inşallah pişman olmayız

ne kadar olur sizce 80k tel alıcam 1 2 aya ip 17 düz düşünüyorum şuan

ne kadar olur sizce 80k tel alıcam 1 2 aya ip 17 düz düşünüyorum şuan
90 civarı beklentiler hocam

Ultrada belki olmazda düz modelde exynos kesin diyorlar,yeni s25 aldım bakalım inşallah pişman olmayız
Olursa eğer farklı bir deneyim olucak firma için. Başarırlarsa her seride görebiliriz kendi işlemcilerini

S pen yeniden blutoothlu oluyomuş hocam onun bilgisi var sensör ve kameraya değinilmedi fazlaca maalesef
Güzel güzel. Kamerada çok geri kaldılar ama kesinlikle el atmaları lazım. X200 ultra zoom konusunda şampiyon. Sensör ne? Samsung. E koysana kendimede öyle bir şey. Ha büyük çıkıntılı ve yer istiyor ama o kadar olmasada yap yani bir şeyler.

Geri