Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Zaten onca sene bir sıkıntı yaşamadım gündelik kullanımda. Gece modu bomboş benim telefonda hiçbir işe yaramıyor. Hdr fena değil. Genel olarak memnunum ve güzel çekiyor ayar yapınca. Asla dxomark kadar kötü değil. Dediğiniz gibi iyi bir foto için pro mod lazım. Hadi ben fotoda kullanabiliyorum ama video için kullanamıyorum pro modu. Tırı vırı bazı telefonlarda ön kamerada bile pro mod oluyor. Hatta ön kamerada zoom bile oluyor. Ama çoğu xiaomide yok hatta benim bildiğim hiç yok neredeyse. Birde ön kamerada panaroma yok. Honor un 8c telefonunds bile bu saydıklarım vardı. O anlamda biraz eksik. Ha kaçta defa kullanırım bunları meçhul ama olmadı güzel olurdu. Zor bir şey değil yani yapılabilir bir şey. 1000de 1 kullanacaksa bile o an eksiği kapatması yeter.

Son kısımda beynim yandı. Ben siz ilk başta vivo yakından çekemiyor dediniz sandım. Ondan vivoyla uzaklaşıp zoomlasak dedim. Sanırım yakından çekemeyen xiaomi mi o zaman? Tam anlayamadım.
Son kısımda ben xiaomi periskop telefotosundan bahsediyorsunuz sandım. Xiaominin 2. Telefotosu(periskop olmayan) çok daha yakınlaşabiliyor objeye. Tekrar yanıtlayayım üsteki sorunuzu, evet hocam vivo nun makro uzaktan çekme ile yetiyor, xiaomi ile kafa kafayalar.

Örnek babında demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X300 pro 100k

Soğutma sistemi
Buhar sadece 1940 lı yıllarda mı vardı
30x e kadar detay kaybı neredeyse yok, 30 dan normal olarak bozuluyor artık.

Exynos 2600 ile geliyor istediğiniz kadar ağlayın
Mediatekin yaptığı gibi güzel bir atak yaparlar kimse snapdragonu aramaz.

Yd nerden alıcaksınız hocam güvenilirlik fiyat olarak mantıklıs vs
Çin pazarı var ya reis. Ben şu adamdan aldım s24u yu. Sıkıntı yaşamadım.

30x e kadar detay kaybı neredeyse yok, 30 dan normal olarak bozuluyor artık.

Mediatekin yaptığı gibi güzel bir atak yaparlar kimse snapdragonu aramaz.
2 nmden umutluyum çok verimli olursa 12k geekbench 6 verirse aratmaz

server kayıtlı cihazların herhangi bir eksisi var mı? kapanma gibi.

Son kısımda ben xiaomi periskop telefotosundan bahsediyorsunuz sandım. Xiaominin 2. Telefotosu(periskop olmayan) çok daha yakınlaşabiliyor objeye. Tekrar yanıtlayayım üsteki sorunuzu, evet hocam vivo nun makro uzaktan çekme ile yetiyor, xiaomi ile kafa kafayalar.
15 ultra ile ilgili bir sorum daha olcaktı hocam. Mi 10 ultrada tüm kameralardan aynı anda video çekilebiliyordu sanırım. 15 ulrada da öyle bir şey var mı?

15 ultra ile ilgili bir sorum daha olcaktı hocam. Mi 10 ultrada tüm kameralardan aynı anda video çekilebiliyordu sanırım. 15 ulrada da öyle bir şey var mı?
Maalesef yok hocam, sadece ön ve arka kamerayı aynı anda kullanabiliyorsun.

Kamera konusunda diyafram ve lens değişikliğine gidilecek bilgisi var hocam. Sonnyle birşeyler planlıyorlar

Yanlış hatırlamıyorsam 45w kalıcak diyorlardı
Valla çok iyi lensler kullanmazlarsa yine iyi değil. Rakipleri çok ileri de kamera konusunda

Bal gibi telefon bal bal, geçen server kayıt yaparken birde eu rom attım miss gibi oldu.

İyi kamera demek kamera modüllerinin büyümesi demek,samsung ve apple gibi markalar genel kullanıcıya hitap ettikleri için telefonlarını kaba yapamıyorlar, işte tam olarak bu yüzden kameraları birtürlü gelişmiyor. Kamera adası çinlilerin pekte umrunda olmadığı için istedikleri gibi büyütebiliyorlar. Samsung ve Apple kamera tarafında yapabilecekleri tek şey var kameraları çok iyi olan yan modeller çıkartmak, bunun dışında herzaman çinlilere ezilmeye devam edecekler.
Hocam Apple için katılmam. Apple kameraları rakipleriyle çok iyi yarışıyor ve gerçekten güzel çekimler yapıyor. Yalnız diğer Çinliler gibi 100x vs gibi saçma zoomları yok oda gereksiz zaten. Apple lensleri normalde büyük zaten 1 inc felan

Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
S 8 elite gen 5 ve 6500mah batarya

Valla çok iyi lensler kullanmazlarsa yine iyi değil. Rakipleri çok ileri de kamera konusunda

Hocam Apple için katılmam. Apple kameraları rakipleriyle çok iyi yarışıyor ve gerçekten güzel çekimler yapıyor. Yalnız diğer Çinliler gibi 100x vs gibi saçma zoomları yok oda gereksiz zaten. Apple lensleri normalde büyük zaten 1 inc felan
1 inç felan ile koptum ben konudan.

Geri