Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

15 ultradan memnun musunuz hocam? Yazılım konusunda sıkıntı yaşatıyor mu kamerada? Lens geçişi fazla pozlama vs.
Bal gibi telefon bal bal, geçen server kayıt yaparken birde eu rom attım miss gibi oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera olarak diğer rakipleri ciddi yok aldı. Artık Samsung da bir şeyler yapmalı kaç nesildir aynı lensleri kullanıyor. Dxomark da s25 ultra puanı ciddi kötü. Xiaomi oppo Huawei Apple Kamera alanın da Samsung u baya geri de bıraktı.
İyi kamera demek kamera modüllerinin büyümesi demek,samsung ve apple gibi markalar genel kullanıcıya hitap ettikleri için telefonlarını kaba yapamıyorlar, işte tam olarak bu yüzden kameraları birtürlü gelişmiyor. Kamera adası çinlilerin pekte umrunda olmadığı için istedikleri gibi büyütebiliyorlar. Samsung ve Apple kamera tarafında yapabilecekleri tek şey var kameraları çok iyi olan yan modeller çıkartmak, bunun dışında herzaman çinlilere ezilmeye devam edecekler.

Hızlı şarj kesinlikle yine 45w gelirse saçma olur.

Kamera lensi değişsin artık, geri kalanı zaten gayet yeterli.
Kamera olarak diğer rakipleri ciddi yok aldı. Artık Samsung da bir şeyler yapmalı kaç nesildir aynı lensleri kullanıyor. Dxomark da s25 ultra puanı ciddi kötü. Xiaomi oppo Huawei Apple Kamera alanın da Samsung u baya geri de bıraktı.
Kamera konusunda diyafram ve lens değişikliğine gidilecek bilgisi var hocam. Sonnyle birşeyler planlıyorlar

Hızlı şarj kesinlikle yine 45w gelirse saçma olur.
Yanlış hatırlamıyorsam 45w kalıcak diyorlardı

Kamera konusunda diyafram ve lens değişikliğine gidilecek bilgisi var hocam. Sonnyle birşeyler planlıyorlar

45W kalacaksa s23 ultradan geçmek icin bana yine sebep çıkmadı eyvah😂

hocam o iddia sanki çürütüldü çoğu kaynak artık 60w gelecek diyor

Bal gibi telefon bal bal, geçen server kayıt yaparken birde eu rom attım miss gibi oldu.

İyi kamera demek kamera modüllerinin büyümesi demek,samsung ve apple gibi markalar genel kullanıcıya hitap ettikleri için telefonlarını kaba yapamıyorlar, işte tam olarak bu yüzden kameraları birtürlü gelişmiyor. Kamera adası çinlilerin pekte umrunda olmadığı için istedikleri gibi büyütebiliyorlar. Samsung ve Apple kamera tarafında yapabilecekleri tek şey var kameraları çok iyi olan yan modeller çıkartmak, bunun dışında herzaman çinlilere ezilmeye devam edecekler.
Tadından yenmez şimdi.

Diğer yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum hocam. Zaten x200 ultra 15 ultra gibi kocaman kameralara sahip telefonlarla mantıken yarışamazlar. O kadar büyük kameralara bir zahmet geçsinler. Birde benim aklıma şey takıldı. Xiaomi lerde arkada 4 kamera oluyor. Vivo dan ekstra birde telefoto var. Onun çok bir etkisi oluyor mu? İnternetten baktığım kadarıyla çokta bir fark yok hatta vivo daha önde diyebilirim.

Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
S24 serisinden beri zaten buhar odası var
Sd 8 gen 5 değilde exynoss 2600 kullanılması bekleniyor
T2P sürecinden geçen ilk telefon olacakmış (2nm işlemci)
Ekranı zaten çok sadece 10bit olsa ve parlaklığını yükselse yeter

Tadından yenmez şimdi.

Diğer yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum hocam. Zaten x200 ultra 15 ultra gibi kocaman kameralara sahip telefonlarla mantıken yarışamazlar. O kadar büyük kameralara bir zahmet geçsinler. Birde benim aklıma şey takıldı. Xiaomi lerde arkada 4 kamera oluyor. Vivo dan ekstra birde telefoto var. Onun çok bir etkisi oluyor mu? İnternetten baktığım kadarıyla çokta bir fark yok hatta vivo daha önde diyebilirim.
2 Telefoto sensörü avantaj
Birine 3x diğerine 10x koyuyor
3-10 arası net
10-30 arasıda optik gibi güzel çıkıyor

3-10 arası net
İşte vivo da da her türlü net oluyor. Benim aklıma takılan o. Hatta süper makro ile sineğin kanadındaki desenleri falan bile alıyor. O yüzden 2. Si ne kadar gerekli diye düşünüyorum. Portre modlarında bir sürü değer var ama hepside yine çok net ve çok güzel çekiyor.

İşte vivo da da her türlü net oluyor. Benim aklıma takılan o. Hatta süper makro ile sineğin kanadındaki desenleri falan bile alıyor. O yüzden 2. Si ne kadar gerekli diye düşünüyorum. Portre modlarında bir sürü değer var ama hepside yine çok net ve çok güzel çekiyor.
Bana kalsa vivoya 100k vereceğime 1 tane magic 7 pro
1 tanede profesyonel kamera alırım

Bana kalsa vivoya 100k vereceğime 1 tane magic 7 pro
1 tanede profesyonel kamera alırım
100k değil ki 60k civarında. Birde yd olursa 35 civarına x200 ultrayı bulabiliyorsunuz. Buradaki fiyatı pahalı.. Yoksa bende bir telefona 40 50den fazla vermem.

3-10 arası net
buhar odası nedir hocam 1940lı yıllarda mıyız? 😂

Tadından yenmez şimdi.

Periskop telefoto da aynı Sensörü kullanıyorlar ama vivonun telefotosu daha iyi ve bir küçük avantajı daha var vivo aynı sensör ile daha yakın objelere odaklıyabiliyor bu yüzden çok iyi makrolar çekebiliyor. Xiaomi makro için 2. Telefoto kamerasını kullanıyor ve vivo dan bile çok daha yakın mesafeden çekebiliyor ama xiaomideki 2. Telefoto vivodaki kadar büyük olmadığı için vivo birtık daha iyi çekiyor yinede. Evet xiaomidede aynı sensör var ama vivo 20cm den itibaren odaklamaya başlarken xiaomi 50cm den başlıyor maalesef.

3-10 arası net
10x değil hocam 3x ve 4.3x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,989