2 fanlı olanı alsın tek fanlı işini görmez bende çift fanlı olanı var bu modelin i5 12400f var ztn %100 kullanımda 60-70 falan alıyorumthermalright burst assasin gamınggenden
hahhahahahahahah arada max 1.5 değişiyor siz bunları görüp cıvata sandınız herhalde2 fanlı olanı alsın tek fanlı işini görmez bende çift fanlı olanı var bu modelin i5 12400f var ztn %100 kullanımda 60-70 falan alıyorum
o macun çok iyi ya fiyatına göre5600 işlemci snowman t6 ultra soğutucu ile mx-6 macun kullanıyorum bu sıcak havalarda bile testlerde 65 dereceği geçtiğini görmedim. aynı macunu laptopuma da uyguladım 15 dereceye varan düşüş oldu. (laptop5 yıldır temizlenmeyip macun diğiştirilmemişti)
dediğini anlayamadımhahhahahahahahah arada max 1.5 değişiyor siz bunları görüp cıvata sandınız herhalde
1.5 derece degısıyor 300tl vermeye gerek yok nasıl ıs yapmıyor vıdeoyu ızledediğini anlayamadım
yorumlarda amd takma aparatı yokmuş yorumlara göre, am4'müydü anakartınız5600 işlemci snowman t6 ultra soğutucu ile mx-6 macun kullanıyorum bu sıcak havalarda bile testlerde 65 dereceği geçtiğini görmedim. aynı macunu laptopuma da uyguladım 15 dereceye varan düşüş oldu. (laptop5 yıldır temizlenmeyip macun diğiştirilmemişti)