Neler Yeni

Yardım Yeni SSD aldım format atmalı mıyım?

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Arkadaşlar selam hp victus e0072nt model laptopum için aşağıda linkini bırakacağım ssd'yi aldım ve taktım. Bilgisayarın kendi ssd'sinde bir yavaşlama veya problem hissetmedim şimdiye kadar. Sağlık vs değerlerini de görsel olarak bırakıyorum. Uzun lafın kısası sizce yeni ssd üzerine temiz kurulum yaparsam çok fark hisseder miyim, yapmalı mıyım Yoksa depolama olarak devam edip sorun yaşarsam mı kurmalıyım?

Yeni ssd: https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBWH1R8H?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

Ekler

• 1.png
    1.png
    68.5 KB · Hit: 44
  • Ekran görüntüsü 2024-01-04 165253.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-04 165253.png
    66.8 KB · Hit: 50

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Bir saniye. Yeni aldığınızı ana kısma takmışsınız. Aldığınız kingstonu, hynixin yerine takabilirsiniz. 4.0 olan slota ise 980 pro alabilirsiniz mesela.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
SSD aldım zaten hocam :)
Dram var mı tam anlamadım ama olmayabilir.
Hynixin yerine ssd alabilirsiniz memnun değilseniz. Varsayılandan düşürmemek amacıyla almayı öneriyorum. Dramli muhtemelen de ondan düşürmemeniz için. 970 evo plusa bakabilirsiniz ya da kullanmaya devam edebilirsiniz.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dram var mı tam anlamadım ama olmayabilir.
Hynixin yerine ssd alabilirsiniz memnun değilseniz. Varsayılandan düşürmemek amacıyla almayı öneriyorum. Dramli muhtemelen de ondan düşürmemeniz için. 970 evo plusa bakabilirsiniz ya da kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kingston'da dram yok. Şu an windows hynix'te kurulu. Kington'a kurup kurmamayı soruyorum.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Kingston'da dram yok. Şu an windows hynix'te kurulu. Kington'a kurup kurmamayı soruyorum.
Tamam kurmayın o zaman. İçindeki hynixte vardır diye düşünüyorum. Öyleyse varsayılandan düşürürsünüz de o yüzden. o hynixten memnun değilseniz onun yerine de 970 evo plus alabilirsiniz.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam kurmayın o zaman. İçindeki hynixte vardır diye düşünüyorum. Öyleyse varsayılandan düşürürsünüz de o yüzden. o hynixten memnun değilseniz onun yerine de 970 evo plus alabilirsiniz.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onda dram olup olmadığını nerden öğrenebilirim?

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onda dram olup olmadığını nerden öğrenebilirim?
hynixin hakkında pek bir şey bulamadım ama sitesi var ise oradan arama yapılabilir ya da destek için e-posta var ise onlara sorulabilir diye düşünüyorum.

Top Bottom